ΠΑΟΚ: Αυτό είναι νίκη του Μπότο – Γιατί το πλάνο συνεχίζεται

Το συνεχές τσεκάρισμα παικτών στην Πορτογαλία δείχνει και είναι μια μεγάλη νίκη του Ζοσέ Μπότο – Πήρε το χρίσμα για να συνεχίσει ο Sports Director του ΠΑΟΚ

Το νέο μέλος του σκάουτινγκ τιμ του ΠΑΟΚ, ο Φερνάντο Μάτος ανέβασε μια φωτογραφία του (άλλο και αυτό, υποτίθεται ότι αυτά πρέπει να μένουν μυστικά) από το Ρίο Άβε-Βιζέλα.

Τώρα τι πήγε να δει εκεί το ξέρει εκείνος και ο Ζοσέ Μπότο, αν και σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις απλά γίνεται ένα τσεκ σε κάποιον ή κάποιους ποδοσφαιριστές.

Πάντως, όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», αν θέλει κανείς να δει και λίγο πιο βαθιά από την ανάρτηση του Μάτος, μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα πως το πρόζτεκτ Μπότο με βάση την Πορτογαλία, συνεχίζεται κανονικά παρά το φιάσκο με τη Λέφσκι Σόφιας.

Το να κανονίζουν στον ΠΑΟΚ ταξίδια για μεταγραφικούς στόχους ή έστω να τσεκάρουν κάποιες περιπτώσεις σίγουρα δε δείχνει δραστικές αλλαγές, επομένως ο Sports Director πήρε το χρίσμα προκειμένου να συνεχίσει το πλάνο του.

Τώρα που θα οδηγήσει αυτό την ομάδα και τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα φανεί σε Super League 1 και Κύπελλο Ελλάδας.

Πάντως ο Μπότο φαίνεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση ήδη, με πολλούς να θέλουν την απόλυση του από τον «Δικέφαλο του Βορρά».