Sportime

ΠΑΟΚ - Άρης: Αυτοί οι παίκτες από τις ενδεκάδες παίζουν πρώτη φορά ντέρμπι Θεσσαλονίκης

Οι παίκτες που πήραν φανέλα βασικού στο ΠΑΟΚ - Άρης και θα ζήσουν για πρώτη φορά το El Clasico της Θεσσαλονίκης.

Μάριος Σταμπουλής 1 λεπτά ανάγνωσης
ΠΑΟΚ - Άρης: Αυτοί οι παίκτες από τις ενδεκάδες παίζουν πρώτη φορά ντέρμπι Θεσσαλονίκης
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

ΠΑΟΚ - Άρης: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη σήμερα (20:30) στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, γνωστές έγιναν και οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε την έκπληξη και ξεκινάει με τον Μεϊτέ, ενώ φανέλα βασικού πήρε και ο Σαμάτα.

Ο Άκης Μάντζιος όπως αναμενόταν έδωσε το χρίσμα και τη φανέλα βασικού στον Βέλγο Βερστρέτε, με Ντουκουρέ και Ρουπ. Αυτή είναι η ενδεκάδα που επέλεξε.

Δέκα συνολικά παίκτες θα... ζήσουν για πρώτη φορά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Για τον Δικέφαλο, τέσσερις παίκτες θα αγωνιστούν για πρώτη φορά. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Έκονγκ, Οζντόεφ, Μεϊτέ και Σαμάτα.

Από την άλλη, έξι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» θα παίξουν για πρώτη φορά στο El Clasico. Πρόκειται για τους Μοντόγια, Βερστρέτε, Μενέντεζ, Ρουπ, Κάρλσον, Μορόν.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μάριος Σταμπουλής

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα