ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από τον «Ντέλια»

Ο ΠΑΟΚ έδειξε στο ματς με τον Ατρόμητο πως έχει ανάγκη από προσωπικότητες και παίκτες «ηγέτες»
ΠΑΟΚ: Δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από τον «Ντέλια»

Είναι γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του έναν παίκτη που θα φέρει πολλά οφέλη σε παρόν και μέλλον. Ο λόγος για τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Μόνο αυτό λείπει από τον Κωνσταντέλια για την απόλυτη εκτόξευση άλλωστε στο διεθνές market. Δεν γίνεται όμως να τα περιμένει όλα από εκείνον.

Τι να συζητάμε. Ο μικρός είναι χάρμα ιδέσθαι. Δεν χορταίνεις να τον βλέπεις μέσα στα γήπεδα της Super League 1. Οι επαφές του, οι εμπνεύσεις του, οι ιδέες και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο αφήνουν ελπίδες για πολύ μεγάλα πράγματα στο μέλλον.

Γνωστά είναι όλα αυτά, χιλιοειπωμένα και όποιος αντιλαμβάνεται από ποδόσφαιρο το καταλαβαίνει. Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ άλλωστε έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι μια «μηχανή παραγωγής» καλών παικτών με θαυμαστή διάρκεια και σταθερότητα.

Μέσα από αυτό τον μηχανισμό βγήκε ο Κουλιεράκης που είναι βασικός και ο Κωνσταντέλιας επίσης. Ο τελευταίος παρότι έχει μπει τελευταία στον βασικό κορμό μοιάζει να είναι σημείο αναφοράς. Και δικαίως, αλλά για τον ΠΑΟΚ είναι ανησυχητικό να τα περιμένει όλα από εκείνον. Ειδικά όταν ένα ματς δεν πάει όπως το περιμένει ο Δικέφαλος του Βορρά.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, για παράδειγμα. Από τη στιγμή που ισοφαρίστηκε ο ΠΑΟΚ από την ομάδα του Περιστερίου, έμοιαζαν όλοι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου «κοκαλωμένοι». Σαν να τα περίμεναν όλα από τον «Ντέλια». Ασφαλώς και να πάρει προσπάθειες και πρωτοβουλίες ο μικρός, αλλά ας μην ξεχνάμε πως μέχρι πριν δύο μήνες δεν υπήρχε στην αγωνιστική καθημερινότητα της ομάδας, που λέει ο λόγος. Δεν ήταν καν βασικός.

Θα πει κάποιος, αυτές οι καταστάσεις είναι πως σε «ψήνουν» για να ωριμάσεις και να «μεγαλώσεις» πιο γρήγορα. Ναι, αλλά για τον μικρό υπάρχει ο κίνδυνος να «καεί» από τις ευθύνες και από την άλλη ο ΠΑΟΚ οφείλει να βρει κι άλλους πρωταγωνιστές όταν ζορίζει το πράγμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από τον «Ντέλια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.