ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Καλύτερη πρόταση για Κοτάρσκι!

Δεν τρελάθηκε με την προοπτική της Τζένοα ο Κοτάρσκι και περιμένει κάτι καλύτερο πιθανότατα πάλι από Ιταλία μεριά!
ΠΑΟΚ: Καλύτερη πρόταση για Κοτάρσκι!

Πιο χαλαρός φέτος ο Κοτάρσκι στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Δεν του έκανε κλικ η Τζένοα και περιμένει πρόταση από καλύτερη ομάδα. Ίσως και από την Ιταλία!

Το περασμένο καλοκαίρι, στα ίδια γήπεδα που κάνει και φέτος προετοιμασία ο ΠΑΟΚ, έβλεπαν τον Κοτάρσκι και δεν ήξεραν τι να κάνουν. Ο Κροάτης ήταν σκυθρωπός, προβληματισμένος και εκτός κλίματος γενικότερα.

Ο Μπότο του είχε φάει τα αυτιά πως θα κάνει μεγάλη μεταγραφή και στον δικέφαλο προσπαθούσαν να τον πείσουν πως τα παχιά λόγια του πρώην πια τεχνικού διευθυντή, που τον είχε φέρει βέβαια στον ΠΑΟΚ περισσότερο κακό του κάνουν. Μετά κόπων και βασάνων κατάφεραν να τον επαναφέρουν, να τον κρατήσουν και να κάνει μία πολύ καλή σεζόν.

Δεν έχει βγάλει τη μεταγραφή από το μυαλό του ο Κροάτης όμως φέτος είναι πολύ διαφορετικός. Πιο άνετος, πιο ήρεμος και δίχως να τρελαίνεται από τα σενάρια που κυκλοφορούν.

Η Τζένοα κατέθεσε όντως πρόταση αλλά δεν τον εξίταρε. Ο ΠΑΟΚ δεν τον δίνει με αυτά τα χρήματα και το ξέρει. Στην πραγματικότητα όμως ο Κροάτης μοιάζει να περιμένει κάτι καλύτερο. Ομάδα μεγαλύτερου μεγέθους, πιθανώς της ίδιας χώρας, που σύντομα θα κάνει την εμφάνιση της.

Ιδανικό σενάριο γι΄ αυτόν; Να πετύχει μια – δυο προκρίσεις με τον ΠΑΟΚ και έπειτα κάπου στα μέσα Αυγούστου να φύγει με το κεφάλι ψηλά για ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Καλύτερη πρόταση για Κοτάρσκι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!