ΠΑΟΚ: Κλείνει την πόρτα για τον Αουγκούστο – Για πόσο θα συνεχίσει να γίνεται αυτό, τα εκατομμύρια που ακούγονται

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, έτσι αντιστέκεται ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Αρκετά μεγάλη πέραση έχει σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, που είτε θα φέρει πρόταση, είτε θα υπάρξει ενδιαφέρον γύρω από το όνομα του.

Αυτό αφορά τη Βραζιλία και τη Σαουδική Αραβία, εκεί που ο 25χρονος χαφ δείχνει ότι έχει αρκετούς που τον έχουν τσεκάρει αρκετές φορές.

Το ξέρουν καλά στον ΠΑΟΚ. Αλλά φροντίζουν να διαμηνύσουν πως δε θέλουν να μπουν σε συζητήσεις για τον Αουγκούστο.

Ο Λουτσέσκου τον θεωρεί κάτι παραπάνω από απαραίτητο όχι απλά για τη μεσαία γραμμή αλλά για όλη τη λειτουργία του συνόλου.

Το ζήτημα είναι βέβαια τι γίνεται μια και το συμβόλαιό του βαίνει προς ολοκλήρωση και δε θα είναι πολύ καλό να φύγει ελεύθερος.

Αγωνιστικά είναι απαραίτητος. Αυτό το έχει πει σε όλους τους τόνους ο κόουτς του ΠΑΟΚ, το ξέρει και ο Μπότο και δε θέλει σε καμία περίπτωση να χαλάσει την κατάσταση εντός της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου, πως σε όποιον ρωτάει, η απάντηση που παίρνει από το Ελληνικό κλαμπ είναι πως ο παίκτης αξίζει 4 και βάλε εκατομμύρια.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, κλείνει την πόρτα σε όποιον ορέγεται τον Αουγκούστο αλλά το ζήτημα είναι για πόσο καιρό θα γίνει αυτό και αν στο όποιο μπρα ντε φερ θα μπορεί να είναι ο νικητής.

Ο Αουγκούστο αισθάνεται μια χαρά στη Θεσσαλονίκη αλλά το μέλλον κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!