ΠΑΟΚ: «Ν’ ανέβει ο Ηρακλής, αν είναι να σωθεί ο Παναθηναϊκός»

Σχετικά με το θέμα υποβιβασμού ή όχι ομάδων που δεν παίρνουν άδεια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει πως για τον ίδιο λόγο που κινδυνεύει τώρα ο Παναθηναϊκός είχε υποβιβαστεί πέρυσι ο Ηρακλής. Στον Δικέφαλο αναφέρουν πως η ιδέα να αλλάξει η ποινή είναι πολύ καλή αφού ο υποβιβασμός είναι βαριά τιμωρία. Ο Παναθηναϊκός είναι ιστορικό σωματείο...
ΠΑΟΚ: «Ν’ ανέβει ο Ηρακλής, αν είναι να σωθεί ο Παναθηναϊκός»

Σχετικά με το θέμα υποβιβασμού ή όχι ομάδων που δεν παίρνουν άδεια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει πως για τον ίδιο λόγο που κινδυνεύει τώρα ο Παναθηναϊκός είχε υποβιβαστεί πέρυσι ο Ηρακλής.

Στον Δικέφαλο αναφέρουν πως η ιδέα να αλλάξει η ποινή είναι πολύ καλή αφού ο υποβιβασμός είναι βαριά τιμωρία. Ο Παναθηναϊκός είναι ιστορικό σωματείο και η θέση του είναι στην 1η κατηγορία.

Από κει και πέρα όμως όταν πέρυσι έχει υποβιβαστεί ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ηρακλής για τον ίδιο λόγο είναι άδικο να μείνει ο ΠΑΟ. Αν μπορούσε να βρεθεί λύση να είναι και ο Ηρακλής στην 1η κατηγορία ο ΠΑΟΚ θα ήταν υπέρ.

Αλλά υπό αυτές τις συνθήκες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι κατά της αλλαγής της πρότασης ενώ και το σημείο που έρχεται η πρόταση είναι ακατάλληλη, καθώς μπορούν να ψηφίσουν τώρα για το 2019-2020.

#TAGS
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.