Μετά το ματς με τον ΟΦΗ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ το είπε – Ο Λουτσέσκου θέλει ενίσχυση και σε πάνω από μία θέσεις – Αυτές είναι

Μετά το ματς με τον ΟΦΗ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ το είπε – Ο Λουτσέσκου θέλει ενίσχυση και σε πάνω από μία θέσεις – Αυτές είναι

Από αυτή εδώ την στήλη είχατε διαβάσει πως θα πρέπει μεταξύ άλλων να υπάρξει και διαχείριση για το πως ο Λουτσέσκου θα δει τη μη ενίσχυση του ΠΑΟΚ στη θέση που ήθελε οπωσδήποτε το καλοκαίρι.

Και αυτή ήταν φυσικά το 10άρι. Ο Ρουμάνος προπονητής δεν είναι από εκείνους που κρύβονται ειδικά όσον αφορά τα συναισθήματα τους. Η ομάδα δεν πήρε 10άρι και ο Λουτσέσκου πρέπει να κρύψει τη γκρίνια.

Με το που πέρασε λοιπόν στην ιστορία το ματς με τον ΟΦΗ και τους Κρητικούς να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Λουτσέσκου το είπε. Πως ελπίζει κατά την επόμενη μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί με 1-2 παίκτες. Άλλωστε κάποιες σταθερές στον δικέφαλος που προσφέραν πολλά τις προηγούμενες χρονιές δεν αποδίδουν το ίδιο καλά. Οπως πχ ο Ζίφκοβιτς τον οποίο ο ΠΑΟΚ ψάχνει.

Σηκώνει κουβέντα αυτή η ατάκα.

Πρώτα απ’ όλα απάντησε στο αν η ομάδα υπάρχει περίπτωση να πάρει παίκτες έως και το τέλος του μήνα, δηλαδή από τους ελεύθερους και το απέκλεισε.

Οι θέσεις που είπε ο Λουτσέσκου οτι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση

Δεύτερον το 1-2 παίκτες αφήνει περιθώρια για σκέψεις όσον αφορά το ποια άλλη θέση θα ήθελε ο Λουυτσέσκου παίκτη.

Η πρώτη είναι το 10άρι. Ο Ρουμάνος κόουτς όμως θα ήθελε και εξτρέμ αλλά από όσα έχει δει τώρα τελευταία, θα τον κάκιζε κανείς αν ζητούσε και φορ;

Ο Ολιβέιρα εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό, ο Μπράντον φιλότιμος αλλά μέχρι τώρα δεν, ο Κούτσιας στο Βόλο. Σας είχαμε ενημερώσει άλλωστε ότι για τον ΠΑΟΚ θα κληρώνει» την τελευταία στιγμή για μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει 9άρι που να εμπνέει και πρέπει να πάει έτσι μέχρι τον Γενάρη.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!