ΠΑΟΚ: Ώρα αποφάσεων για τον Λάμπρου – Αυτή είναι η ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον – Τι περιμένει!

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δει τι θα κάνει με τον Λάζαρο Λάμπρου – Αυτή η ομάδα τον θέλει

Ένας από τους παίκτης που ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει, είναι ο Λάζαρος Λάμπρου, που πλέον έχει μεγαλώσει και δεν είναι πια παιδί.

Εξαιρετικός winger που όμως ακόμα δεν έχει απλώσει όλο του το ταλέντο στα Ελληνικά, τουλάχιστον, γήπεδα. Το φετινό καλοκαίρι είναι αποφάσεων για τον ίδιο τον παίκτη αλλά και για τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», στον ΟΦΗ τη σεζόν 2021-22 δεν τα πήγε άσχημα με ωραίες στιγμές και 31 ματς, 5 γκολ και 2 ασίστ και οι Κρητικοί είναι γνωστό πως θα τον ήθελαν έστω π.χ. δίνοντας στον ΠΑΟΚ ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Λαμπρού, λογικό είναι να κοιτάει και προς το εξωτερικό για ένα συμβόλαιο κοντά στις 300.000 ευρώ μια και έχει αγωνιστική εμπειρία από Ολλανδία (με Φορτούνα Σιτάρ και Τβέντε).

Προς το παρόν, όμως, δε διαφαίνεται κάτι εξαιρετικό εκτός συνόρων με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να είναι εκείνος που έχει εκδηλώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ώρα αποφάσεων λοιπόν για Λάμπρου και ΠΑΟΚ που το καλοκαίρι του 2017 είχε δώσει κοντά στις 350.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τον  Ηρακλή.

Έχει παίξει όμως με τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε 5 χρόνια μόλις 27 ματς μια και προέκυψαν οι δανεισμοί σε Ολλανδία, Πανιώνιο, ΟΦΗ.