ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ είναι ο Κουλιεράκης – Γιατί δεν μπήκε ρήτρα στο νέο συμβόλαιο

Ο ΠΑΟΚ θέλει να γίνει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ο επόμενος μεγάλος στόπερ στην Ελλάδα – Γιατί δεν μπήκε ρήτρα στο νέο συμβόλαιο και οι ομάδες που τον θέλουν!
ΠΑΟΚ: Το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ είναι ο Κουλιεράκης – Γιατί δεν μπήκε ρήτρα στο νέο συμβόλαιο

Καμία εντύπωση δεν προκάλεσε στους γνωρίζοντες, η επέκταση του συμβολαίου που συμφώνησα ο ΠΑΟΚ και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος στόπερ αποτελεί το νέο μεγάλο πρότζεκτ του κλαμπ, σε βαθμό που θα παίρνει φανέλα βασικού δίπλα στον Ίνγκασον.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, αφού όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», ο Κουλιεράκης έχει εντυπωσιάσει όχι μόνο τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ή τους προπονητές του, αλλά και όλους όσοι τον έχουν δει εκτός ομάδες.

Σκάουτ, αναλυτές, τεχνικά τιμ μιλούν για ένα μεγάλο ταλέντο που θα πάρει την σκυτάλη για τον επόμενο σπουδαίο κεντρικό αμυντικό που θα βγάλει η Ελλάδα.

Φυσικά στο πλαίσιο της υπερβολής και πριν ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου έως και το Δεκέμβριο του 2025, ο ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να κάνει γνωστό πως η τιμή εκκίνησης για κάθε ενδιαφερόμενο είναι τα 15 εκατομμύρια. Υπερβολή σίγουρα.

Ο λόγος ήταν φυσικά πως 2-3 ομάδες του εξωτερικού, σοβαρές ομάδες, είχαν ενοχλήσει τους Θεσσαλονικείς για τον νεαρό στόπερ.

Επίσης σημαντικό, πως στο νέο συμβόλαιο δεν υπάρχει ρήτρα, οπότε ο Δικέφαλος του Βορρά έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση πρότασης και δεν κινδυνεύει να τον χάσει με ποσό λιγότερο από αυτό που θα ορίσει ο ίδιος.

https://youtu.be/CpLzGkdJ2Aw

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ είναι ο Κουλιεράκης – Γιατί δεν μπήκε ρήτρα στο νέο συμβόλαιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.