ΠΑΟΚ: Το νο1 συμβόλαιο θέλει για να ανανεώσει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο!

Έχει πέραση το όνομα του Ντόουγκλας Αουγκούστο και αυτό σημαίνει πως αν ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει, πρέπει να πληρώσει.

Ο ΠΑΟΚ έχει τρομερή πρόταση για την Ντόουγκλας Αούγκοστο, τουλάχιστον αυτό φημολογείται. Αυτό κάνει και την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη δύσκολη. Για την ακρίβεια πιο δαπανηρή. Ο Βραζιλιάνος θέλει το Νο1 συμβόλαιο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Όλοι ξέρουν ότι το πιο σημαντικό προσόν στις διαπραγματεύσεις είναι το timing αλλά και το… προϊόν.

Αυτά τα έχει και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, που βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, κάνει πάταγο μέσα στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ και ήδη έχει όπως προαναφέραμε αρέσει πάρα πολύ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήδη έχει κλείσει τα… αυτιά του σε προτάσεις για τον Βραζιλιάνο, αλλά ως πότε θα το κάνει;

Μιλάμε για έναν παίκτη μόλις 25 ετών, αποτελώντας το Νο1 σε επιρροή στο παιχνίδι του της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος του δίνει «λευκή επιταγή» στο… χτίσιμο του 4-3-3 του ΠΑΟΚ.

Πάμε στο παρασύνθημα. Το club βιάστηκε υπερβολικά με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Του έδωσε ο,τι ήθελε και εφεξής ο Σέρβος winger έχει κάτσει τελείως.

Ο Γιασμίν Κούρτιτς, βαδίζοντας στα 34, φαντάζει υπερβολή να εισπράττει σχεδόν 1,2 εκατ. ευρώ ΚΑΘΑΡΑ τον χρόνο.

Αϊντε για τον Ινγκασον να κάνεις την υπέρβαση μια και αποχώρησαν οι Βαρέλα, Κρέσπο για να αποτελέσει την αμυντική κολόνα του αύριο.

Οπότε φθάνουμε στον Βραζιλιάνο κεντρώο. Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο ΠΑΟΚ δεν «καίγεται» να τον πουλήσει.

Τουναντίον, «καίγεται» για να ανανεώσει την συνεργασία τους. Έλα, όμως, που ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει πάρει χαμπάρι ότι ΔΕΝ είναι καν στην πρωτη 7άδα των συμβολαίων και θέλει να γίνει το ΑΠΟΛΥΤΟ Νο1.

Ναι, σωστά διαβάσατε. «Θέλω 1,5 μύριο…», η αξίωση το 25χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού χαφ στο club.

Ο Ζοσέ Μπότο λίγο έλειψε να πέσει από την καρέκλα του μια και στα χέρια του είχε εισήγηση για πρόταση που μαξ άγγιζε το 1 εκατ. ευρώ.

Η απόσταση μεγαλώνει ακόμη περισσότερο αν κανείς κρίνει πως ο παίκτης πρακτικά αξιώνει ανανέωση-αναπροσαρμογή εδώ και τώρα και ο ΠΑΟΚ ήθελε να την μεταφέρει από 1η Ιουλίου του 2023 μέχρι το 2025. Problem…