Sportime

ΠΑΟΚ: Το βλέπει το «έργο» με τον φορ ο Λουτσέσκου…

Γιατί κάποια πράγματα στον ΠΑΟΚ δύσκολα θα αλλάξουν!

Νίκος Μαρκάτος 2 λεπτά ανάγνωσης
paok, lucescu, tsalov
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Το βλέπει να’ ρχεται ο Λουτσέσκου. Να πάει με Μύθου, Γερεμέγεφ και… Τσάλοφ στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Ίσως ο Ραζβάν Λουτσέσκου να μην είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα, την Ευρώπη ή τον κόσμο, όμως είναι μακράν του δευτέρου, ο καλύτερος για τον ΠΑΟΚ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν αρκετοί εντός κι εκτός Τούμπας.

Για τον απλούστατο λόγο πως ο Ρουμάνος ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά που λένε, την ομάδα με τα καλά και τα στραβά της. Γνωρίζει τα χούγια του ιδιοκτήτη και ξέρει να τον διαχειρίζεται, ενώ έχει κατά νου οποιαδήποτε παραξενιά παίκτη, παράγοντα, γραμματέα ή ακόμη και οπαδών που βλέπει σχεδόν καθημερινά.

Επειδή λοιπόν τα ξέρει σχεδόν όλα κι επειδή έχει συμβιβαστεί στην ιδέα της παραμονής, απ΄ όσα κύματα και αν περνά ακόμη αυτή, ξέρει και το «έργο» που θα παιχτεί. Εκτός απροόπτου πάντα.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι με τρεις προκριματικούς για να φτάσει στην 24άδα του Europa League. Κάτι που σημαίνει ότι θα μπει από νωρίς στα δύσκολα με απαιτητικά ματς, σε ένα κλαμπ που δεν φημίζεται για την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα στις μεταγραφικές επιλογές.

Συνεπώς ο Ρουμάνος προετοιμάζεται για το σοβαρό ενδεχόμενο να πάει στα προκριματικά με τον Γερεμέγεφ βασικό και στον πάγκο τους Τσάλοφ και Μύθου. Το θέμα του Γιακουμάκη είναι ακόμη ανοιχτό και μάλλον θα τραβήξει, ενώ εναλλακτικές όσο και αν υπάρχουν, δύσκολα θα έχουν «τρέξει» τα θέματα μέχρι τα τέλη του Ιούλη.

Κάποια πράγματα στον ΠΑΟΚ δύσκολα αλλάζουν...

Διαβάστε ακόμα

Διαιτησία: Αυτό ζήτησε ο Παναθηναϊκός από τον Λανουά!

Αποκλειστικό: Νέο super deal η ΕΠΟ – Στον ΣΚΑΪ το Κύπελλο Ελλάδας!

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα