ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Βρήκε agent o Τσαούσης – Στόχος ο Γιαννούλης και η Νόριτς!

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να βρήκε με τον Μάριο Τσαούση τον επόμενο αριστερό του μπακ και ο παίκτης στοχεύει ακόμα ψηλότερα.
ΠΑΟΚ: Βρήκε agent o Τσαούσης – Στόχος ο Γιαννούλης και η Νόριτς!

Ο Μάριος Τσαούσης έχει κάνει την ολική επαναφορά φέτος στον ΠΑΟΚ, αφού ξεκίνησε από χαμένη ελπίδα και κατέληξε βασικός.

Συγκεκριμένα, κατάφερε να εκτοπίσει τον Ράφα Σοάρες που έχει πραγματικά απογοητεύσει, ενώ και τον ταλαιπωρημένο αρχηγό Αντελίνο Βιεϊρίνια από την 11άδα.

Συνάμα, έχει λάβει το ανάλογο trust από τον «ζόρικο», Ραζβάν Λουτσέσκου που δύσκολα αλλάζει παίκτες όταν εμπιστεύεται κάποιον.

Ο τραυματισμός ανέκοψε προσωρινά τον δρόμο της καθιέρωσης στη θέση του αριστερού μπακ, που σίγουρα θα έρθει.

Ο ίδιος, όμως, με την οικογένεια του μετά από μία στείρα διετία δίχως agent απεφάνθη να δώσει επαγγελματικά τα κλειδιά της καριέρας του στον Βασίλη Παναγιωτάκη που ΄χει δουλέψει με τον ΠΑΟΚ και στην ίδια θέση το deal που έκανε ο Γιαννούλης και βρέθηκε στη Νόριτς και την Championship.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Βρήκε agent o Τσαούσης – Στόχος ο Γιαννούλης και η Νόριτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…