ΠΑΟΚ

Αυτοί που έφυγαν από τον ΠΑΟΚ δεν έκαναν τη διαφορά φέτος!

Η πόρτα της εξόδου στον ΠΑΟΚ έχει ανοίξει αλλά αυτοί που έφυγαν δεν έκαναν τη διαφορά φέτος!
Αυτοί που έφυγαν από τον ΠΑΟΚ δεν έκαναν τη διαφορά φέτος!

Η πόρτα της εξόδου στον ΠΑΟΚ άνοιξε για τα καλά και είναι end of an era που λένε και οι περισσότεροι. Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Κεντζιόρα, Κούρτιτς, Ολιβέιρα και θα έχει και συνέχεια.

Εντάξει όχι για τους περισσότερους δεν είναι τέλος εποχής οι τρεις τελευταίοι αλλά σίγουρα οι δύο πρώτοι. Δεν έκαναν και λίγα πράγματα ο Μπίσεσβαρ με τον Ελ Καντουρί ενώ ήταν παρόντες και σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες στη Super League 1 και γενικά στην Ελλάδα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αν όμως θελήσει να δει κανείς με μια πιο ψύχραιμη ματιά αυτήν την εξέλιξη, ουδείς από αυτούς θα λείψει αγωνιστικά από τον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν. Κανείς δεν ήταν κομβικός ούτε στο τέλος κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ είναι να βρίσκει χώρο στο ρόστερ και στο ταμείο του προκειμένου να βρει ποδοσφαιριστές που να μπορέσουν να τον βοηθήσουν και να καλύψει το κασέ τους.

Επίσης και ο Μπράντον με τα λεφτά που ζητάει δε μένει, γνωστό αυτό και μάλιστα προτάθηκε και στην ΑΕΚ, γενικά στον ΠΑΟΚ υπάρχει η αίσθηση πως «όποιον θέλουμε θα τον κρατήσουμε».

Το ζήτημα είναι πως δε θέλουν να κρατήσουν και πολλούς εκ των οποίων λήγουν τα συμβόλαια.

Το ρεκτιφιέ φαίνεται να είναι γενικό αλλά και αυτό είναι λογικό ειδικά μετά την τελευταία εικόνα της απώλειας του Κυπέλλου Ελλάδας.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>