Άγιαξ - ΠΑΟΚ: Έκλεισε το κανάλι της ρεβάνς

Άγιαξ - ΠΑΟΚ: Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν έχει γίνει ακόμη. Για την ακρίβεια απέχει σχεδόν μία εβδομάδα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να «κλειδώσουν» τα τηλεοπτικά δικαίωματα για την αναμέτρηση ρεβάνς, στο Άμστερνταμ!

Άγιαξ – ΠΑΟΚ: Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν έχει γίνει ακόμη. Για την ακρίβεια απέχει σχεδόν μία εβδομάδα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να «κλειδώσουν» τα τηλεοπτικά δικαίωματα για την αναμέτρηση ρεβάνς, στο Άμστερνταμ!

Την Δευτέρα (29/7) σας είχαμε αναλύσει τα δεδομένα για τον αγώνα της Τούμπας και πως η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ανάμεσα σε OPEN και Cosmote TV. Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Αυτό που οριστικοποιήθηκε είναι πως την αναμέτρηση της 13ης Αυγούστου από την Ολλανδία θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε από την Cosmote TV. Αυτή πήρε τα δικαιώματα του αγώνα.

Όσο για την πρώτη αναμέτρηση, στην Τούμπα;

Το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ (6/8), για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League πλησιάζει.

Ο αγώνας του «Δικέφαλου» του Βορρά είναι βέβαιο πως θα έχει τηλεοπτική κάλυψη με δύο τηλεοπτικούς σταθμούς να είναι τα φαβορί αυτή τη στιγμή.

Πρώτος μνηστήρας είναι η Cosmote TV, η οποία ετοιμάζει μια εξαιρετική από οικονομική άποψης πρόταση για τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στην Τούμπα.

Φυσικά πάντα στο πλάνο υπάρχει και η επιλογή του Open TV.  Από τη στιγμή που το συνδρομητικό κανάλι  έχει προσεγγίσει πολύ ζεστά τον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟΚ , δεν αποκλείεται η μετάδοση της ρεβάνς να μεταδοθεί από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Σε ότι έχει να κάνει με την κρατική τηλεόραση μοιάζει δύσκολο ως απίθανο να μπει στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων για την τηλεοπτική μετάδοση.

Αυτό έχει να κάνει και με τη στάση της κυβέρνησης στα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων που βρίσκονται ήδη κάτω από την στέγη της.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τη Nova, που δεν δείχνει να είναι διατεθειμένη να κάνει κάποια κίνηση για να δείξει τελικά εκείνη το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

Διαβάστε επίσης: