Άκπομ

Η ζωή του Άγγλου στράικερ μέσα σε 18 λεπτά

Ο Τσούμπα Άκπομ αποτέλεσε το επίκεντρο ενός μίνι ντοκιμαντέρ διάρκειας 18 λεπτών από το ITV, όπου αναλύονται τα έως τώρα επιτεύγματά του.

Ο Αγγλος στράικερ μετά την κατάκτηση του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε στο Λονδίνο για να απολαύσει τις διακοπές του και οι Άγγλοι βρήκαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα κατορθώματα του 23χρονου άσου και την ανοδική του πορεία από τις ακαδημίες της Άρσεναλ έως και την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο χαρακτηρισμός «Έλληνας ήρωας» συνοδεύει τον επιθετικό του Δικεφάλου στο τίτλο του ντοκιμαντέρ, στο οποίο αναλύεται ο τρόπος με τον οποίο ο Άκπομ κατάφερε να πρωταγωνιστεί στον αήττητο και νταμπλούχο ΠΑΟΚ.

Από το Κάνινγκ και την Άρσεναλ στη Θεσσαλονίκη και τους «ασπρόμαυρους» ο πρώην επιθετικός των «κανονιέρηδων» μιλάει για όλα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα στην επαγγελματική του καριέρα ενώ σχετικά με το μέλλον της ομάδας του ξεκαθαρίζει ότι: «Το νταμπλ ήταν μόνο η αρχή! Θέλουμε να συνεχίσουμε την ίδια επιτυχημένη πορεία».

Από το ντοκιμαντέρ για τον Άγγλο επιθετικό του ΠΑΟΚ, δεν θα μπορούσε να λείπει και η επίσκεψη του Άκπομ στο σχολείο που φοίτησε στο Λονδίνο, όπου έγινε δεκτός με τιμές… ήρωα από τους μαθητές και τους καθηγητές του «St Bonaventure’s», αλλά και δηλώσεις οπαδών του Δικεφάλου, που χαρακτηρίζουν τον Άγγλο επιθετικό ως… παράδεισο για τους «ασπρόμαυρους», αλλά και ως… κόλαση για τις αντίπαλες άμυνες.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: