ΠΑΟΚ

Αν ο Λουτσέσκου μπορούσε, θα κρατούσε τον Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ!

Ο τελικός του Κυπέλλου θα είναι το τελευταίο ματς του Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ, αλλά αν μπορούσε ο Λουτσέσκου θα τον κρατούσε.
Αν ο Λουτσέσκου μπορούσε, θα κρατούσε τον Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ!

Το τέλος της φετινής σεζόν θα σημάνει και το τέλος μιας εποχής στον ΠΑΟΚ. Παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη Super League 1 και όχι μόνο, θα αποχωρήσουν.

Όπως ο Κούρτιτς που το Sportime τα έλεγε καιρό πριν και δεχόταν… πόλεμο αλλά η αλήθεια είχε διαφανεί και οι πληροφορίες δεν επιδέχονταν αμφισβήτησης. Δεν έχουν βγει να πουν τίποτα για τον Σλοβένο όλοι αυτοί που μιλούσαν για παραμύθια. Η στήλη τα λέει γιατί ο Agent Greek δεν είναι δημοσιογράφος και θα τα γράφει τα κακώς κείμενα.

Μην καθίσει καμιά μέρα αυτή η στήλη και τα βάλει κάτω και παρουσιάσει τι έγραφε ο καθένας για τον Κούρτιτς. Τα θυμήθηκε και συγχύστηκα.

Φεύγει και ο Ελ Καντουρί που ήθελε αλλά δεν μπορεί πλέον, δυστυχώς, είναι φανερό. Πρόκειται για σούπερ παίκτη αλλά είναι μονίμως τραυματίας.

Φεύγει και ο Μπίσεσβαρ. Τεράστια πάστα παίκτη. Τεχνικά λίγοι τον πιάνουν στην Ελλάδα. Αλλά έχει μεγαλώσει, παίρνει και αρκετά χρήματα.

Πάντως, αν ήταν στο χέρι του Λουτσέσκου 100%, ο Μπίσεσβαρ θα έμενε. Σίγουρο αυτό. Για ακόμα έναν χρόνο θα τον κρατούσε ο κόουτς. Να έρχεται από τον πάγκο να δίνει ποιοτικά 10λεπτα-20λεπτα. Στατικά βέβαια, γιατί δεν έχει τρεξίματα.

Αλλά κανείς άλλος στον ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί να μείνει ο Μπίσεσβαρ, είναι μεγάλο και το κασέ του. Θα φύγει πάντως αν και ο Λουτσέσκου θα ήθελε να τον κρατήσει και για την επόμενη σεζόν.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>