Αναστασιάδης

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης για τον Πάμπλο Γκαρσία αλλά και για τη δουλειά του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας στην εκπομπή Total Football του OPEN,τόνισε πως ο Γκαρσία άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας και έχει το μεγάλο αβαντάζ πως είναι αποδεκτός από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Πιο...

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης για τον Πάμπλο Γκαρσία αλλά και για τη δουλειά του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας στην εκπομπή Total Football του OPEN,τόνισε πως ο Γκαρσία άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας και έχει το μεγάλο αβαντάζ πως είναι αποδεκτός από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά είπε:

«Ο χρόνος είναι λίγος για να κρίνεις έναν άνθρωπο, αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι ότι άλλαξε τη ψυχολογία της ομάδας προς το καλύτερο και όπως είπε και ο ίδιος θα έχει την ηρεμία στο διάστημα της διακοπής για να καταλάβει ο ίδιος και οι παίκτες ο ένας τον άλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σβαμπ: «Τρία στα τρία με τον Πάμπλο – Είμαστε χαρούμενοι»

Ο Γκαρσία βέβαια γνωρίζει πολλά από τα παιδιά στην ομάδα και έτσι δε θα χρειαστεί πολύς χρόνος, όπως θα γινόταν εάν ερχόταν κάποιος προπονητής για πρώτη φορά. Γνωρίζει τον ΠΑΟΚ. Επίσης έχει ένα μεγάλο αβαντάζ ότι είναι αποδεκτός από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Τον αγαπάει και θέλει να είναι εκεί. Αυτό έχει σημασία και για την ομάδα και περνάει και στους παίκτες. Όταν αμφισβητείται ένας προπονητής, αυτό περνάει στους παίκτες. Και τότε δημιουργούνται προβλήματα. Αυτά τα θέματα δεν υπάρχουν τώρα στον ΠΑΟΚ. Είμαστε μαζί του, παρακαλάμε να πάει καλά και μακάρι να μείνει μία ζωή στον ΠΑΟΚ».

Αναφορικά με την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ:

«Ο προπονητής που είχε ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός προπονητής. Δεν άφησε καμένη γη. Στο τελευταίο του παιχνίδι στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη, στο παιχνίδι με την ΆΕΚ ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη. Το καθοριστικό παιχνίδι ήταν με την Κράσνονταρ γιατί ήταν κατώτερη του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είχε μια ιστορική ευκαιρία να προκριθεί, όλος ο κόσμος ήθελε πολύ την πρόκριση.

Εκείνο ήταν καθοριστικό για το διαζύγιο. Συν ότι υπήρχαν θέματα με κάποιους παίκτες, τα οποία δεν έβγαιναν προς τα έξω αλλά υπήρχαν. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε όμως ότι ήταν ένας καλός προπονητής. Δούλεψε τα συστήματα, τα γνώριζαν τα παιδιά. Από τη στιγμή που ήθελε και ο ίδιος να αποχωρήσει, πιστεύω ότι η κίνηση αυτή ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Η δουλειά του Πάμπλο θα φανεί μετά από αυτές τις 15 μέρες. Μακάρι να πάει καλά».