Αντόνιο Τσόλακ: Το deal τριών εκ. ευρώ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ-Μάλμε και το μοναδικό εμπόδιο

Η Μάλμε ενδιαφέρεται για να αποκτήσει τον Αντόνιο Τσόλακ σε ένα deal 3 εκατομμυρίων ευρώ που έχει όμως ένα εμπόδιο!

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση πώλησης του Αντόνιο Τσόλακ από τον ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε η στήλη «Agent Greek», του Sportime, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά φαίνεται να τα βρίσκει με την Μάλμε.

Βέβαια για να συμβεί αυτό, πρέπει να ξεπεραστούν κάποιες διαφορές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και κάποια σοβαρά θέματα που επιβάλλεται να επιλυθούν.

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να γίνει ο βασικός επιθετικός του ΠΑΟΚ, όμως η θητεία του στη Τούμπα δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στην Μάλμε.

Στην Σουηδία ο Τσόλακ, κατάφερε από την αρχή να ενθουσιάσει την Μάλμε, καθώς ήταν ένας από τους λόγους που ο Σουηδικός σύλλογος κέρδισε την είσοδο του στους κερδοφόρους ομίλους του Champions League.

Με 18 γκολ και 3 ασίστ σε 34 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, ο Αντόνιο Τσόλακ κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Μάλμε, που θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του.

Στη συμφωνία μάλιστα που είχαν κάνει οι Σουηδοί με τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Μάρτιο, είχε τοποθετηθεί και μια ρήτρα αγοράς λίγο πάνω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μάλμε όμως, όλο αυτόν τον αποφάσισε να κάνει παζάρια στον ΠΑΟΚ προκειμένου να κατεβάσει την τιμή του παίκτη καθώς δεν θέλει να πληρώσει ολόκληρο το ποσό που προβλέπεται.

Οι ασπρόμαυροι όμως από την πλευρά τους, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να μπούνε σε οποιοδήποτε παζάρι καθώς θεωρούν πως για τον Τσόλακ θα υπάρξουν και άλλες ομάδες που θα δείξουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Από την πρώτη στιγμή, στην Μικράς Ασίας έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα παραχωρήσουν τον παίκτη με λιγότερα χρήματα από αυτά που προβλέπει η ρήτρα, τη στιγμή που η Μάλμε θέλει να κάνει τα δικά της επικοινωνιακά παιχνίδια.

Όλα αυτά όμως,  είναι γνωστές τακτικές στις διαπραγματεύσεις και δεν φαίνεται πως είναι ικανά να εμποδίσουν ένα ενδεχόμενο deal ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αυτό όμως που φαντάζει τη δεδομένη στιγμή ως το μεγάλο εμπόδιο, είναι το γεγονός πως ο Τσόλακ δεν φαίνεται να τα βρίσκει με την Μάλμε όσον αφορά για το συμβόλαιο του, με αποτέλεσμα στον ΠΑΟΚ να αναμένουν στο ακουστικό τους.

Το πλάνο του Δικεφάλου είναι να πωληθεί ο παίκτης, με τους επιτελείς της ομάδας να επιθυμούν να εισπράξουν τουλάχιστον τα 3 εκατομμύρια ευρώ που έβγαλαν από τα ταμεία τους το καλοκαίρι του 2020, για να τον αποκτήσουν από την Ριέκα.