Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ ετοιμάζουν τις κινήσεις για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας. Σε προτεραιότητα είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίου του Κρέσπο και του Βαρέλα καθώς από τη συγκεκριμένη εξέλιξη θα εξαρτηθεί αν θα κινηθούν οι άνθρωποι της ομάδας στην αγορά του εξωτερικού. Ωστόσο αν η επιλογή γίνει...

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ ετοιμάζουν τις κινήσεις για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας.

Σε προτεραιότητα είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίου του Κρέσπο και του Βαρέλα καθώς από τη συγκεκριμένη εξέλιξη θα εξαρτηθεί αν θα κινηθούν οι άνθρωποι της ομάδας στην αγορά του εξωτερικού.

Ωστόσο αν η επιλογή γίνει από το πρωτάθλημα τότε το όνομα που έχει μαρκαριστεί έχει ξεχωρίσει. Και δεν είναι άλλος από τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη. Ο 22χρονος αμυντικός έχει φανέλα βασικού στον Αστέρα Τρίπολης και έχει κερδίσει τους ανθρώπους του «Δικεφάλου».

Ο Πασαλίδης είχε γεμάτη σεζόν και πέρυσι στην Τρίπολη ενώ και φέτος μετρά ήδη οκτώ συμμετοχές. Η μία από αυτές στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που είχε θετική παρουσία.