Τάκης Μπαλτάκος

Ο εκ των νομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη η οποία τελείωσε οριστικά.

Ο εκ των νομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη η οποία τελείωσε οριστικά.

Ο Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 FM για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν προσέφυγε τελικά στο CAS μετά την αθώωση ΠΑΟΚ και Ξάνθης για την φερόμενη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, τονίζοντας πως η πιθανότητές του να πετύχει κάτι ήταν 0%.

Παράλληλα, ανέφερε πως το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης επενδύει στη Βόρεια Ελλάδα και ο Δικέφαλος κάνει πορείες πρωταθλητισμού, είναι κάτι που δεν αρέσει στην Αθήνα και φέρνει αντιδράσεις.

Τέλος, σημείωσε πως έχει μπει οριστικά «ταφόπλακα» στην εν λόγω υπόθεση.

Αρχικά μίλησε για τη μη προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS: «Πληροφορούμαι ότι ο Ολυμπιακός δεν πήγε στο CAS. Ο λόγος είναι γιατί όπως έχω ξανά πει οι πιθανότητες ήταν 0%. Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει καμία τύχη να κερδίσει την υπόθεση αυτή. Είχα πει ότι στο CAS η νίκη του ΠΑΟΚ είναι σίγουρη. Δεν έβγαινε αυτή η υπόθεση για τον Ολυμπιακό. Είχαν ρίξει το βάρος στη σχέση Καλπαζίδη – ΠΑΟΚ, ενώ το σωστό είναι να ελέγξουν αν ελέγχει την Ξάνθη ο Καλπαζίδης. Δεν προκύπτει από κάπου αυτό. Αυτό λέει η απόφαση. Ότι δεν μας ενδιαφέρει η σχέση Καλπαζίδη – ΠΑΟΚ, εφόσον ο πρώτος δεν ελέγχει την Ξάνθη».

Για το αν η μόνη ουσία ήταν ότι ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα: «Η ουσία είναι σίγουρα ότι ο ΠΑΟΚ έχασε έτσι το πρωτάθλημα, όμως μπορεί να είναι και ευρύτεροι. Υπάρχει μία αντίληψη στην Αθήνα ότι “που προέκυψε τώρα ο Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ”. Τους ξενίζει. Στην αρχή δεν το καταλαβαίνουν. Μετά βλέπουν ότι κάτι γίνεται. Αρχίζει κάνει επενδύσεις, μπαίνει στον ΠΑΟΚ, πληρώνει τα χρέη, κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Τους παραξενεύει που γίνεται ξαφνικά κάτι τέτοιο γιατί θέλει να σπάσει το Αθηναϊκό κατεστημένο και το σπάει. Μετά από όλα αυτά υπήρξε αυτή η αντίδραση. Στην αρχή το Αθηναϊκό κατεστημένο εντυπωσιάζεται με έναν άνθρωπο που επενδύει, μετά αντιδρά».

Και συνέχισε πως: «Η Ελλάδα είναι μία χώρα «υδροκέφαλη». Όλα είναι στην Αθήνα. Αυτό δεν συμβαίνει πουθενά αλλού, να είναι τα πάντα στην πρωτεύουσα. Έτσι, όταν κάτι γίνεται στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα παραξενεύονται και δεν το θέλουν.

Τη Νέα Δημοκρατία την ξέρω πολύ καλά. Ήμουν εκεί. Για ποιο λόγο πιστεύετε δεν έγινε ποτέ υπουργός ο Σάββας Αναστασιάδης από την Θεσσαλονίκη; Γιατί αντιδρά. Δεν το θέλουν».

ΠΑΟΚ: Σούπερ εμπορική συμφωνία με μεγάλη εταιρεία από την Ιαπωνία!

Πέλκας: Οι Τούρκοι ζητούν 15-20 εκ. ευρώ-Τι κερδίζει ο ΠΑΟΚ αν γίνει η μεταγραφή