Μπάμπα Ραχμάν ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει τον Μπάμπα Ραχμάν από την Τσέλσι, τη στιγμή που ο Γκανέζος αριστερός μπακ είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να γίνει συμπαίκτης του Τσούμπα Άκπομ στην Μίντλεσμπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου της Daily Mirror , Γκράιμ Μπέιλι, ο 26χρονος Μπάμπα Ραχμάν την τελευταία μέρα της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου έφτασε ένα βήμα...

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει τον Μπάμπα Ραχμάν από την Τσέλσι, τη στιγμή που ο Γκανέζος αριστερός μπακ είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να γίνει συμπαίκτης του Τσούμπα Άκπομ στην Μίντλεσμπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου της Daily Mirror , Γκράιμ Μπέιλι, ο 26χρονος Μπάμπα Ραχμάν την τελευταία μέρα της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου έφτασε ένα βήμα πρίν την μετακίνηση του στην ομάδα της Μίντλεσμπρο κι έπειτα από προσωπική επιθυμία του τεχνικού της, Neil Warnock.

Μπορεί η νυν ομάδα του Τσούμπα Άκπομ να ήταν αυτή που έδειξε το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για τον παίκτη αλλά δεν ήταν η μόνη. Γουότφορντ και Μπέρμιγχαμ ήταν επίσης ιδιαίτερα ζεστές για την απόκτηση του Γκανέζου χωρίς όμως να μετουσιώσουν το ενδιαφέρον τους σε κάποια επίσημη πρόταση.

Έτσι, με τον χρόνο να πιέζει, η μεταγραφική περίοδος έκλεισε χώρις οι συγκεκριμένες ομάδες να καταφέρουν να προσθέσουν τον παίκτη της Τσέλσι στο έμψυχο δυναμικό τους, κάτι που έρχεται να κάνει ο ΠΑΟΚ τρείς μήνες μετά.

Τι γίνεται με τη ρήτρα του

Ο Μπάμπα Ραχμάν θα έρθει στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού και οι ιθύνοντες της ομάδας διαπραγματεύονται με την Τσέλσι την ύπαρξη ρήτρας αγοράς στη συμφωνία.

Αυτή τη στιγμή, όλα τα ενδεχόμενα στο συγκεκριμένο θέμα παραμένουν ανοιχτά, με τον Δικέφαλο να προσπαθεί να τοποθετήσει οψιόν στο δανεισμό του.

Ο Αφρικανός άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Λονδρέζους μέχρι το καλοκαίρι του 2022.