ΠΑΟΚ: Τα είπε όλα ο Μπράνκο

Μια συνέντευξη (μέσω του youtube) σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας έδωσε ο Μάριο Μπράνκο στην οποία αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ, στον Ιβάν Σαββίδη και στην περσινή κατάκτηση του νταμπλ. Ο Μπράνκο τόνισε ότι στην Ελλάδα ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για το Πρωτάθλημα. «Σε περίπτωση που δεν τελειώσει το Πρωτάθλημα θεωρώ δίκαιο να...

Μια συνέντευξη (μέσω του youtube) σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας έδωσε ο Μάριο Μπράνκο στην οποία αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ, στον Ιβάν Σαββίδη και στην περσινή κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Μπράνκο τόνισε ότι στην Ελλάδα ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για το Πρωτάθλημα.

«Σε περίπτωση που δεν τελειώσει το Πρωτάθλημα θεωρώ δίκαιο να ισχύσει η βαθμολογία που υπάρχει αυτήν τη στιγμή. Είναι μάλλον το πιο δίκαιο», είπε ο Πορτογάλος.

Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να υπάρξουν μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών είπε:

«Αυτήν την εποχή λόγω της πανδημίας νομίζω ότι αν πρέπει να τεθεί θέμα συζήτησης στις ομάδες αυτό πρέπει να αφορά τα υψηλά συμβόλαια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασχαλάκης: «Είμαι παίκτης box to box»

Ο Μπράνκο τόνισε ότι όσο δεν έχει βρεθεί το εμβόλιο για τον κορονοϊό, το μέλλον και του ποδοσφαίρου είναι αβέβαιο σημειώνοντας όμως πως «οι οικονομικά ισχυρές ομάδες δε θα έχουν πρόβλημα. Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές περιόδους θεωρώ πως ίσως αυτή του Δεκεμβρίου θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για τους συλλόγους και όχι αυτή του καλοκαιριού.

Πάντως επισήμανε ότι η καθημερινότητα στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας στον ΠΑΟΚ δεν αλλάζει:

«Συζητήσεις γίνονται κάθε δυο μέρες. Δουλεύουμε πολλά θέματα συνεχώς. Θα πρέπει να ξέρετε πως η πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ δεν είναι μικρότερη από αυτή που βλέπουμε στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Σε ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός στο Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας είπε:

«Φυσικά! Πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάρει και το Πρωτάθλημα. Δείτε πόσο έχει κοντράρει ο ΠΑΟΚ τη Μπενφίκα στα παιχνίδια που έδωσε στο παρελθόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Αν το CAS ασχοληθεί με υποβιβασμό θα είναι για του Ολυμπιακού!

Ακόμη ο Μπράνκο αναφέρθηκε στην παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ:

«Είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και μεγάλη υπόθεση για τον σύλλογο. Έχει χρήματα αλλά και όραμα να βάλει τον ΠΑΟΚ στα 20-30 κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης».

Μίλησε και για την περσινή κατάκτηση του νταμπλ:

«Θα είμαι δίκαιος και θα πω ότι η δική μου συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ ήταν μικρή γιατί ήδη ο ΠΑΟΚ είχε μια σπουδαία ομάδα. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι οπαδοί και η στήριξη που παρέχουν στην ομάδα. Είμαι περήφανος για το νταμπλ, είναι σημαντικό που ήμουν παρών στην κατάκτηση του νταμπλ».

Τέλος είπε πως αν και έχει δουλέψει αρκετά χρόνια στην Πορτογαλία, θεωρεί πως είχε περισσότερη αναγνώριση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κροατία.