ΠΑΟΚ Champions League

Το πρωτάθλημα της Τουρκίας ολοκληρώθηκε, με τον ΠΑΟΚ να μαθαίνει τους τρεις πιθανούς αντιπάλους του στα προκριματικά του Champions League. Το βλέμμα στην Τουρκία είχαν στραμμένο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκειμένου να μάθουν τους τρεις πιθανούς αντιπάλους τους στον δρόμο προς το Champions league. Ο Δικέφαλος ήθελε τη Σίβασπορ να τερματίσει πάνω από τη Μπεσίκτας,...

Το πρωτάθλημα της Τουρκίας ολοκληρώθηκε, με τον ΠΑΟΚ να μαθαίνει τους τρεις πιθανούς αντιπάλους του στα προκριματικά του Champions League.

Το βλέμμα στην Τουρκία είχαν στραμμένο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκειμένου να μάθουν τους τρεις πιθανούς αντιπάλους τους στον δρόμο προς το Champions league.

Ο Δικέφαλος ήθελε τη Σίβασπορ να τερματίσει πάνω από τη Μπεσίκτας, αλλά αυτό δεν συνέβη μετά την ήττα της πρώτης από τη Γκοζτέπε με 3-1 και τη νίκη της δεύτερης με Γκεντσλερμπιρλιγκί με 0-3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΟΚ – Champions League: Οι πιθανοί αντίπαλοι και οι ημερομηνίες

Έτσι, ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό θα βγει από μία εκ των Μπεσίκτας, Ραπίντ Βιέννης και Βικτόρια Πλζεν αν όλα μείνουν ως έχουν.

Βέβαια υπάρχει ένας αστερίσκος πάνω από τον ΠΑΟΚ και τη Μπεσίκτας.

Η Τραμπζονσπορ ναι μεν αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο έκανε έφεση κατά αυτής της απόφασης στο CAS. Αν λοιπόν η εν λόγω ομάδα δικαιωθεί, τότε ο Δικέφαλος θα βρεθεί στους ισχυρούς και ο σύλλογος από την Τραπεζούντα θα πάρει τη θέση της Μπεσίκτας στα προκριματικά του Champions League.

Η απόφαση αναμένεται στα τέλη Ιουλίου, οπότε ουσιαστικά τότε θα μάθει ο ΠΑΟΚ σε ποιο γκρουπ θα βρίσκεται.

Αν λοιπόν το CAS δικαιώσει την Τραμπζονσπόρ, τότε οι πιθανοί αντίπαλοι των «ασπρόμαυρων» εκτός από την τουρκική ομάδα θα είναι η Άλκμααρ και μία εκ των Όσιεκ, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ή Ριέκα (είναι σε εξέλιξη οι αγώνες των Κροατών).

Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο Δικέφαλος πάρει την πρόκριση, τότε εξασφαλίζει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.