ΠΑΟΚ

Δολοφονία Άλκη: Πέντε μεγάλες σακούλες και επτά κάσες με ευρήματα εντόπισαν οι Αρχές σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ!

Πολύ υλικό προς διερεύνηση, εντόπισαν οι Αρχές σε έφοδό τους σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ μετά τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού.
Δολοφονία Άλκη: Πολύ υλικό προς διερεύνηση, εντόπισαν οι Αρχές σε έφοδό τους σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ μετά τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού.

Δολοφονία Άλκη: Είχατε διαβάσει νωρίτερα στο Sportime ότι η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί εφόδους σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, προκειμένου να βρει άτομα ή αποδεικτικά στοιχεία που να συνδέονται με τη δολοφονία του νεαρού οπαδού του Άρη.

Άλλωστε οι δράστες ήταν γνωστοί οπαδοί του ΠΑΟΚ που δρούσαν ως «τάγματα εφόδου» πραγματοποιώντας επιθέσεις σε ανυποψίαστα άτομα, σε απόμερους δρόμους, που ήταν διαφορετική ομάδα.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το GRTimes, σε συνδέσμου του ΠΑΟΚ που βρίσκεται επί της οδού Ορέστου, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλεξαν τουλάχιστον πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ευρήματα, αλλά και επτά κάσες.

Τα ευρήματα αυτά θα μεταφερθούν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην αστυνομία με την ελπίδα να βρεθούν εξτρά στοιχεία που θα «δέσουν» την υπόθεση.

Άλλωστε ο ίδιος ο 23χρονος Αλβανός κακοποιός ήταν υπεύθυνος συνδέσμου του δικεφάλου και μάλιστα λέγεται ότι εκεί κατέφυγε μετά τη δολοφονία του νεαρού Άλκη.

Δολοφονία Άλκη: Έρευνες και στην Τούμπα

Εξάλλου οι έρευνες των αρχών επεκτάθηκαν και στον σύνδεσμο που βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας αλλά και στο ίδιο το στάδιο. Στον σύνδεσμο βρέθηκαν μεταλλικά στυλιάρια και κράνη τα οποία και κατασχέθηκαν και κατόπιν η έρευνα συνεχίστηκε στο γήπεδο της Τούμπας.

Δολοφονία Άλκη: Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες

Δολοφονία Άλκη: Πολύ υλικό προς διερεύνηση, εντόπισαν οι Αρχές σε έφοδό τους σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ μετά τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού. Δολοφονία Άλκη: Πολύ υλικό προς διερεύνηση, εντόπισαν οι Αρχές σε έφοδό τους σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ μετά τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού. Δολοφονία Άλκη: Πολύ υλικό προς διερεύνηση, εντόπισαν οι Αρχές σε έφοδό τους σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ μετά τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ