ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές με τεχνικό διευθυντή για τη θέση, που μέχρι τώρα είχε ο Μάριο Μπράνκο από τον Νοέμβρη του 2018. Ο Πορτογάλος ουσιαστικά τελεί υπό παραίτηση και μάλιστα υπάρχουν δημοσιεύματα, που τον θέλουν να συζητά με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτοιμη για το three peat η Κ19 – «Στέψη» στην Αθήνα Στις...

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές με τεχνικό διευθυντή για τη θέση, που μέχρι τώρα είχε ο Μάριο Μπράνκο από τον Νοέμβρη του 2018.

Ο Πορτογάλος ουσιαστικά τελεί υπό παραίτηση και μάλιστα υπάρχουν δημοσιεύματα, που τον θέλουν να συζητά με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτοιμη για το three peat η Κ19 – «Στέψη» στην Αθήνα

Στις τάξεις των πρωταθλητών έχει γίνει ξεκάθαρο, πως ο νέος τεχνικός διευθυντής θα είναι «κλειδί» για την επόμενη ημέρα. Οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να κάνουν μία καινούργια αρχή την επόμενη σεζόν, να «χτίσουν» μία νέα ομάδα και αναζητούν τον άνθρωπο, που θα είναι ο ιθύνων νους της συγκεκριμένης προσπάθειας.

Οι άνθρωποι των νταμπλούχων εδώ και μήνες μιλούν με έναν υποψήφιο τεχνικό διευθυντή, ο οποίος έμαθε τα πάντα για την ομάδα. Τα θετικά, τα αρνητικά, το πρόβλημα με το FFP, τα συμβόλαια και τις ανάγκες των «ασπρόμαυρων».

Οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

A Bola: «Στα υπόψιν της Σπόρτινγκ ο Μπράνκο»

Η είδηση, που θέλει τον Μπράνκο στη λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έφερε στο φως της δημοσιότητας η A ‘Bola.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, τα «λιοντάρια» αναζητούν έναν τεχνικό διευθυντή με εμπειρία στο εγχώριο πρωτάθλημα, γνώσεις της αγοράς που θα έχει λόγο και στα αποδυτήρια της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται και η περίπτωση του Μάριο Μπράνκο, με τις επαφές να βρίσκονται σε αρχικό στάδιο δεδομένου πως υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα.