ΠΑΟΚ

Επιμένουν στη Γερμανία για Παπαδόπουλο-ΠΑΟΚ

Νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Έλληνας διεθνής θα επιστρέψει από τις διακοπές του και θα συζητήσει την αποδέσμευσή του με σκοπό να έρθει στο «Δικέφαλο του Βορρά»
Επιμένουν στη Γερμανία για Παπαδόπουλο-ΠΑΟΚ

Νέα δημοσιεύματα από τη Γερμανία έρχονται για να ενισχύσουν τη φημολογία ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, μετά και τον υποβιβασμό του Αμβούργου, όπως άλλωστε έχει αποκαλύψει το Sportime.gr

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Παπαδόπουλο

Ο Έλληνας διεθνής ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τον υποβιβασμό του Αμβούργου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Hamburger Morgenpost» ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στις ΗΠΑ για διακοπές, θα επιστρέψει άμεσα στη Γερμανία για να συζητήσει το μέλλον του με τη διοίκηση του συλλόγου.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το γερμανικό δημοσίευμα

Οι Γερμανοί ισχυρίζονται ότι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δείξει κι επίσημα το ενδιαφέρον και να χτυπήσει την πόρτα της γερμανικής ομάδας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, το πρόβλημα για να κλείσει το συγκεκριμένο deal δεν είναι οι ετήσιες απολαβές του Παπαδόπουλου –οι Θεσσαλονικείς θεωρούν ότι μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή- αλλά οι απαιτήσεις του Αμβούργου, που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζουν τα 6,5 εκατ. ευρώ.

Στη Γερμανία, εκτός από τον Παπαδόπουλο θα βρεθεί και ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος, ώστε να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις αρχικά με τα Αμβούργο και στη συνέχεια με την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αποκάλυψη για τον Παπαδόπουλο

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.