Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά και τα ντέρμπι που ακολουθούν

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ με 5-0, τον τρόπο που μπήκαν τα γκολ, αλλά και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ

«Εμένα μου αρέσει να βλέπω την καλή δουλειά της ομάδας. Δεν μου αρέσει να κερδίζω με γκολ που δεν είναι όμορφα ή καλά οργανωμένα. Μου αρέσει να βλέπω πράγματα που έχουμε κάνει στην προπόνηση να βγαίνουν στον αγώνα. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να πετύχεις καλά αποτελέσματα. Έτσι θα καταφέρουν να μπαίνουν τα γκολ με σταθερό ρυθμό. Εάν όλα πάνε στην τύχη τότε κάποια στιγμή μπορεί να σου βγουν, κάποια όχι.

Πόσο χαρούμενο τον κάνει ότι τα γκολ μπήκαν από καλές συνεργασίες: «Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε βέβαια ότι κάθε παιχνίδι, κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός, μπορεί κάποια γήπεδα να μην είναι σε τόσο καλή κατάσταση για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Εμείς πάντα προσπαθούμε να κερδίσουμε έχοντας την κατοχή και με καλή οργάνωση, ωστόσο καταλαβαίνουμε ότι σε άλλες συνθήκες πρέπει να βρεις άλλους τρόπους για να κερδίσεις».

Τι πρέπει να βρει μέσα στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ για να πάρει τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν: «Ο δρόμος για τη συνέχεια είναι αυτός. Να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Να βάλουμε την ομάδα πάνω από τα ονόματα. Ακολουθούν δύο ντέρμπι που ο καθένας μας πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω. Από αύριο ξεκινάμε να δουλεύουμε για το ματς που έρχεται την Κυριακή».

ΠΑΟΚ: Κατήγγειλε Σιαμπάνη και Άρη στην επιτροπή δεοντολογίας

ΠΑΟΚ: Τον άλλαξαν άμεσα Ουάρντα-Κρμέντσικ!

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.