ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την άνοδό του στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και τους στόχους που έχει θέσει και τόνισε πως είναι λογικό να κάνει και λάθη

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Δικεφάλου, τονίζοντας πως θέλει μία ομάδα «να γουστάρουν οι οπαδοί».

Ο Πάμπλο Γκαρσία, σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή συνδέσμων του Δικεφάλου, αναφέρθηκε στην εικόνα του ΠΑΟΚ, την απουσία των οπαδών, αλλά και το εαν σκοπεύει να ανεβάσει από την Κ19 παίκτες. Παράλληλα, τόνισε πως θα κάνει και λάθη, ενώ στόχος του είναι μία ομάδα που θα την βλέπουν και θα «γουστάρουν οι οπαδοί».

Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη:

Αρχικά σημείωσε: «Είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Είμαι χρόνια στην Ελλάδα και στην ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος και ευτυχισμένος που είμαι στην πρώτη ομάδα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον κόσμο. Έχω πολλά στο μυαλό μου για την ομάδα και θέλω να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο γιατί αυτά που βλέπουμε τώρα στον κόσμο είναι χάλια και θέλω να παλέψουμε και να τα δίνουμε όλα για τον κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορονοϊό ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου

Για το ότι απουσιάζει ο κόσμος από το γήπεδο:

«Είναι κακό αυτό, αλλά υπάρχει σε όλον τον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν το καλό της ομάδας και ακούω κάποια πράγματα που είναι κακά. Εγώ προσωπικά σκέφτομαι το καλό, γιατί υπάρχουν καλοί άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για αυτούς τους ανθρώπους. Έτσι πάμε μπροστά. Πρέπει να ακολουθείς αυτούς που σε υποστηρίζουν και είναι δίπλα σου. Για τέτοιους ανθρώπους θα δουλέψουμε και θα τα δώσουμε όλα. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν και οι ποδοσφαιριστές».

Για το αν έχει σκοπό να ανεβάσει παίκτες από την Κ19:

«Όταν δούλεψα στην Κ-19 είπα στα παιδιά ότι πρέπει να δουλέψουν σκληρά και καθημερινά, εγώ δεν κοιτάω ηλικία, κοιτάω ποιος αξίζει να παίζει στην πρώτη ομάδα. Είναι απλά τα πράγματα, σίγουρα θα κάνω λάθη, αλλά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Δεν είναι υποχρεωτικό να βάλω ένα παιδί από την ακαδημία, πρώτα πρέπει να δω αν αξίζει, το ίδιο ισχύει και για τους μεγάλους. Όποιος δεν αξίζει και δεν τρέχει δεν θα παίξει».

Για τις σκέψεις για μεταγραφές:

«Εγώ ήρθα τώρα, έχω λίγες ημέρες και δεν είδα όλα τα παιδιά. Δεν ήμουν εκεί κάθε ημέρα για να τους δω καλά. Ο κάθε προπονητής το βλέπει διαφορετικά, για αυτό θέλω να τους δω όλους για να ξέρω τι αποφάσεις πρέπει να πάρουμε. Όλα αυτά θέλουν δουλειά».

Για το τι θα ζητούσε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Εγώ ποτέ δεν ζήτησα τίποτα και ούτε τώρα ζητάω τίποτα. Θέλω να παίξουμε καλή μπάλα, να παίξουμε όπως θέλει ο κόσμος και ο ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι όλοι οι οπαδοί είναι μαζί μας, αλλά και εμείς πρέπει να δίνουμε κάτι. Πρέπει να δουλέψουμε για να δουν την ομάδα και να γουστάρουν οι οπαδοί».