Γκαρσία: «Θα μεταφέρω στους ιδιοκτήτες αυτά που πρέπει να αλλάξουν»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στη κάμερα του PAOK TV για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, έδειξε να παραμένει εκνευρισμένος, μετά το αρχικό ξέσπασμά του στις δηλώσεις του στη NOVA.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στη κάμερα του PAOK TV για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, έδειξε να παραμένει εκνευρισμένος, μετά το αρχικό ξέσπασμά του στις δηλώσεις του στη NOVA.

«Κάποια στιγμή θα φύγω από εδώ, αλλά μαζί μου θα φύγουν πολλοί», δήλωσε μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης ο Γκαρσία.

Ο προπονητής του δικεφάλου αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές του και για τον ερχόμενο τελικό. «Κρατάω ότι έγινε στα τελευταία δύο παιχνίδια για εμένα. Θα μεταφέρω στους ιδιοκτήτες ότι πρέπει να αλλάξει», τόνισε μεταξύ άλλων.

Τέλος, τόνισε ότι στον τελικό θα χρειαστεί ένας πραγματικά καλός διαιτητής.

Αναλυτικά όσα είπε στο PAOK TV ο Ουρουγουανός τεχνικός: 

Για τους παίκτες που δεν είχαν ως τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής: «Είδαμε κάποια παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Κάποια ήταν θετικά, κάποια όχι τόσο καλά. Με την ομάδα σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Έχουν γίνει άλλα πράγματα στα τελευταία δυο παιχνίδια που δεν είμαι ευχαριστημένος. Όμως τα κρατάω για εμένα, γιατί αν τα πω μπορεί να γίνει κάτι εναντίον μου».

Αν κρατάει κάτι ενόψει τελικού: Κάποιοι παίκτες έπρεπε να ξεκουραστούν. «Ήθελα να δω και τους άλλους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Έπαιξε ρόλο ότι θέλαμε να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου στη καλύτερη δυνατή κατάσταση, από πλευράς όλων των ποδοσφαιριστών».

Για τη φετινή σεζόν ως πρώτος προπονητής της ομάδας: «Ήταν μια σεζόν με αναταράξεις, με σκαμπανεβάσματα. Περάσαμε περιόδους που δεν είμασταν καλά. Ακόμα και τότε η ομάδα προσπάθησε και έβγαλε αντίδραση. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Χάσαμε χρόνο σε κάποια πράγματα, σε κάθε περίπτωση ότι και να γίνει είναι μάθημα για εμάς. Πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα και να αλλάξουν. Θα τα μεταφέρω στους ιδιοκτήτες την κατάλληλη στιγμή».

Για τον τελικό: «Θέλουμε να υπάρξει ένας καλός διαιτητής. Ας κερδίσει ο καλύτερος, αλλά να είναι πραγματικά ένας καλός διαιτητής».