ΠΑΟΚ

Είναι είδηση Ραζβάν Λουτσέσκου να μην σου λέει ο Ιβάν Σαββίδης ποιον θα βάλεις στην ενδεκάδα;

Άστοχη δήλωση από τον Ραζβάν Λουτσέσκου - Είναι είδηση να μην επιλέγει ο Σαββίδης την 11αδα στον ΠΑΟΚ;
Είναι είδηση Ραζβάν Λουτσέσκου να μην σου λέει ο Ιβάν Σαββίδης ποιον θα βάλεις στην ενδεκάδα;

Δηλώσεις στα ΜΜΕ της Ρουμανίας παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, όπου μίλησε τόσο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κλουζ προς το πρόσωπο του όσο και για την σχέση του με τον ιδιοκτήτη του δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Κλουζ, αρνήθηκε την προοπτική να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του, ενώ επανέλαβε ξανά πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ενώ για να αποχωρήσει από την Τούμπα, θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 7 εκατ. ευρώ που έχει τοποθετηθεί ως ρήτρα αποδέσμευσης.

Αυτό που όμως έκανε εντύπωση, ήταν μια ατυχής δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου που στην προσπάθειά του να εκθειάσει τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη, έκανε μια άστοχη τοποθέτηση αναφέροντας πως ποτέ δεν του επέβαλε κάποια επιλογή στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι αυτονόητο.

Πιο συγκεκριμένα σχολίασε: «Με τον Ιβάν Σαββίδη συζητάμε πολύ. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές, συζητάμε για καταστάσεις μέσα στην ομάδα. Ποτέ όμως δεν μου είπε να βάλω κάποιον να παίξει ή να βγάλω από την ομάδα κάποιον άλλον. Είναι όσο καλός μπορεί ως ο ιδιοκτήτης της ομάδας».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Φυσικά, να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είναι καλός όποιος ιδιοκτήτης παρεμβαίνει στην ενδεκάδα. Αυτό έλειπε. Αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Δηλαδή θα πεις κάποιος ιδιοκτήτης σε προπονητή με ρήτρα αποδέσμευσης επτά εκατ. ευρώ αν θα παίξει ο τάδε ή ο δείνα;

Αφήστε που δεν έχει καν αυτή τη φήμη ο Ιβάν Σαββίδης. Ούτε ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός είναι από αυτούς που θα δεχθούν υποδείξεις στη δουλειά τους.

Η δήλωση του όμως στην Ρουμανία, ήταν σε κάθε περίπτωση άστοχη και είτε ο ίδιος το εξέφρασε λάθος, είτε το έχουν αναδείξει λανθασμένα τα ρουμανικά μέσα ή και τα… ελληνικά.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.