ΠΑΟΚ

Τι συμβαίνει με τις διαδικασίες ανακατασκευής της Τούμπας

Αρκετά δημοσιεύματα σήμερα (15/3) επανέφεραν το θέμα της Νέας Τούμπας για τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος είναι πιθανό να μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο από τη ερχόμενη σεζόν.

Η αλήθεια όμως είναι πως δεν υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα αφού δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη το πότε θα ξεκινήσει η ανακατασκευή της Τούμπας.

Στον Δικέφαλο «τρέχουν» τις διαδικασίες για να είναι πανέτοιμοι σε κάθε περίπτωση γι’ αυτό και είναι σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Καυτανζογλείου σε περίπτωση που εξασφαλίσουν νωρίτερα άδεια.

Σε περίπτωση ειδικά, που η ομάδα εξασφαλίσει τη συμμετοχής της στους ομίλους του Champions League και ταυτόχρονα προχωρήσει το θέμα της Νέας Τούμπας, το Καυτανζόγλειο πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμο για να φιλοξενήσει αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πιο πιθανό, όμως είναι τα έργα στην έδρα των Θεσσαλονικέων να ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2020.

Είναι δεδομένο πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα δώσει καμία εντολή για κατεδάφιση της Τούμπας εάν δεν είναι απόλυτα σίγουρος πως την επόμενη ημέρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης της έδρας του ΠΑΟΚ.

Έτσι, το επόμενο διάστημα αναμένονται οριστικές εξελίξεις στο χρονοδιάγραμμα σχετικά με τη νέα έδρα του Δικεφάλου.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο