ΠΑΟΚ

Καταγγελίες ΠΑΟΚ κατά ΕΡΑ – Διάψευση από UEFA

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ που αφορά την είδηση που βγήκε το πρωί από την ΕΡΑ και ανέφερε ότι κύκλοι της UEFA, υποστηρίζουν πως το γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι οφσάιντ. Στην αντεπίθεση και μάλιστα πολύ γρήγορα πέρασε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απάντησε σε όσα ειπώθηκαν σήμερα το πρωί (15/3) στην ΕΡΑ...

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ που αφορά την είδηση που βγήκε το πρωί από την ΕΡΑ και ανέφερε ότι κύκλοι της UEFA, υποστηρίζουν πως το γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι οφσάιντ.

Στην αντεπίθεση και μάλιστα πολύ γρήγορα πέρασε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απάντησε σε όσα ειπώθηκαν σήμερα το πρωί (15/3) στην ΕΡΑ και αφορούσε το γκολ του ντέρμπι.

Όπως αναφέρθηκε λοιπόν αξιωματούχοι της UEFA, εξέτασαν την φάση και έβγαλαν πόρισμα ότι το γκολ είναι οφσάιντ κάτι που προφανώς δεν θεωρεί αληθές ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Συγκεκριμένα αναφέρει η πλευρά του ΠΑΟΚ :

«Η πραγματικότητα από στημένες διαρροές δήθεν «αξιωματούχων» της ΟΥΕΦΑ, δε μπορεί να αλλοιωθεί και φυσικά κανείς δεν θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ».

«Ότι στημένες διαρροές μέσω του κρατικού ραδιοφώνου για δήθεν πληροφορίες από την ΟΥΕΦΑ για τη φάση του…οφσάιντ, όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας έτσι κι αλλιώς τεταμένης κατάστασης.

Ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει «φίλους» για εξυπηρετήσεις, αλλά ας μη γελοιοποιούμε μέσα και θεσμούς. Σιγά μην είπε η ΟΥΕΦΑ και αν δόθηκαν σωστά τα κόρνερ…

Η πραγματικότητα από στημένες διαρροές δήθεν «αξιωματούχων»της ΟΥΕΦΑ, δε μπορεί να αλλοιωθεί και φυσικά κανείς δεν θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ».

Διάψευση από UEFA

Στο μεταξύ, η UEFA προέβη σε διάψευση της είδησης που μεταδόθηκε το πρωί της Πέμπτης (15/3) από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, σύμφωνα με την οποία αποφάνθηκε πως το γκολ του ΠΑΟΚ ήταν οφσάιντ.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως η είδηση είναι «λανθασμένη και αβάσιμη».

Προχωρά σε νομικές ενέργειες ο ΠΑΟΚ

Μετά την διάψευση από την UEFA, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και επίσημα για το θέμα που προέκυψε και μέσω των ανθρώπων του ανέφερε :

«Προφανώς τώρα και μετά τη διάψευση της UEFA ο κ. Σταραμόπουλος πρέπει να απαντήσει αν η «πληροφορία» που μετέφερε σε κρατικό ραδιόφωνο ήταν επηρεασμένη από τις παρουσίες του στις κληρώσεις της UEFA με τον κ. Δημάτο».

Τέλος δεν θα μείνουν μόνο στις ανακοινώσεις, αφού θα γίνουν σύντομα επίσημες καταγγελίες και νομικές ενέργειες για να διευκρινιστεί η αλήθεια των λεγομένων.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ