Ο Κυριάκος Κυριάκος απάντησε στον Στράτο Σιμόπουλο μέσω Facebook.

Ο Κυριάκος Κυριάκος, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έδωσε τη δική του απάντηση στον κυβερνητικό βουλευτή, Σταύρο Σιμόπουλο για τις δηλώσεις και τις διαρροές των τελευταίων ημερών.

Με ανάρτησή του στα social media τονίζει μεταξύ άλλων πως o Στράτος Σιμόπουλος «πέρυσι δεν παραβρέθηκε στην ενημέρωση του Ερασιτέχνη για το ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας γιατί το κλίμα ήταν τεταμμένο. Ο ΠΑΟΚτσής από τα γεννοφάσκια του, στο δίπολο Σκευωρού-Αθώου, αποφάσισε».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κυριάκος Κυριάκος:

«Λοιπόν για να τελειώνουμε και να μην ανακυκλώνουμε συζητήσεις.

Ο κ. Σιμόπουλος, σε συνέχεια μιας διαρροής περί δήθεν «αδυναμίας» μας να παραβρεθούμε σε σύσκεψη για το γήπεδο της Τούμπας, με την αρχική δήλωσή του έσπειρε αμφιβολίες για το πόσο «ζεστός» είναι στις επενδύσεις του ο κ. Σαββίδης.

Προφανώς αντιλαμβανόμενος τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε, ανασκεύασε λέγοντας ότι ως «ΠΑΟΚτσής από τα γεννοφάσκια του» ανησυχεί για κάποιες φήμες και ζητά δημόσια απαντήσεις.

Εδώ όμως είναι η μεγαλύτερη μπανανόφλουδα. Οι «φήμες» αυτές είναι παραμυθάκια που αναπαράγονται από συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα τους τελευταίους μήνες, στοχεύοντας στον εσωτερικό εκνευρισμό και τη διάσπαση. Και αυτό είναι μια απόδειξη τι διακινείται στους διαδρόμους και τι φτάνει να ανησυχήσει έναν κυβερνητικό βουλευτή της πόλης.

Εκείνον που πέρυσι δεν παραβρέθηκε στην ενημέρωση του Ερασιτέχνη για το ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας γιατί το κλίμα ήταν τεταμμένο. Στο δίπολο Σκευωρού-Αθώου δηλαδή, αποφάσισε… να μη ρίξει λάδι στη φωτιά. Και άντε, τότε ήταν τεταμμένο το κλίμα. Στις κατά συρροήν δικαιώσεις της ομάδας που υποστηρίζει «από τα γεννοφάσκια του», γιατί δεν εκδήλωσε τη χαρά του, εναντίον της σκευωρίας της ΕΕΑ των κουμπάρων;

Τώρα στην ομάδα που υποστηρίζει «από τα γεννοφάσκια του» δεν αντιλαμβάνεται τεταμμένο κλίμα; Οι αμφιβολίες, οι φήμες και οι διαδόσεις για την ισχύ ενός ευεργέτη της ομάδας, της πόλης και της χώρας, αισθάνεται ότι βοηθούν την ομάδα που «υποστηρίζει από τα γεννοφάσκια του» ή τους ορκισμένους εχθρούς της που διασπείρουν αυτές τις ψευδείς φήμες, στοχεύοντας στη δική μας διάσπαση και αποσυσπείρωση;

Αν ο κ. Σιμόπουλος ως εκλεγμένος εκπρόσωπος της πλειοψηφίας αποφεύγει να πάρει θέση λόγω «τεταμμένου κλίματος», ας έρθει μια μέρα στη Μικράς Ασίας.

Για να το κλείσουμε. Ο δημόσιος λόγος δεν είναι προνόμιο, είναι ευθύνη. Το να είσαι αντιδημοφιλής, παρεμβατικός, υπερασπιστής του δίκαιου, είναι ευθύνη που όσοι θέλουμε να την αναλαμβάνουμε, έχουμε και συγκεκριμένες υποχρεώσεις.

Να τρώμε το ανάθεμα, να είμαστε το ανάχωμα, να εξηγούμε, να δικαιολογούμε, να απολογούμαστε, να συμμαζεύουμε. Κι αν δεν το αντέχουμε, να φεύγουμε.

Κι αν κάπου αστοχήσουμε, ανθρώπινο είναι, όπως και η συγγνώμη».

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Γκορντεζιάνι – Πόσο θα μείνει εκτός

ΠΑΟΚ για Σιμόπουλο: «Ας αφήσει τις υποδείξεις για την επιχειρηματική εμβέλεια του κ. Σαββίδη»

Μίκης Θεοδωράκης: Όταν σε συναυλία κλασικής μουσικής έπαιξαν τον Ζορμπά – Δείτε τι έγινε