Κυριάκος Κυριάκος: «Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα με δυο ομάδες να διευκολύνουν ταμειακά η μια την άλλη»

Θέση με αφορμή το θέμα του Λίντσεϊ Ρόουζ αλλά και την δικαίωση στην υπόθεση Σιαμπάνη πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Κυριάκος Κυριάκος: Θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την υπόθεση του Ρόουζ αλλά και την δικαίωση στην υπόθεση Σιαμπάνη πήρε με ανάρτηση του στα social media, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Για κάποιους που μπορεί να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται αυτές τις μέρες -και πως να το πάρουν αφού το 80-90% των ΜΜΕ αδυνατούν να το αναπαράξουν-, ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν δυο ομάδες που η μια διευκολύνει ταμειακά την άλλη… νόμιμα.

Με Ματέο Γκαρσία, Ρόουζ, Κλιγγόπουλο, κλπ. Το ζήτημα δεν αφορά τον ΠΑΟΚ, υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει κοντινή σεζόν που ο Άρης να μας ξεπέρασε στη βαθμολογία, ενώ για τον Ολυμπιακό το να ξεκινά με κάποιους βαθμούς γκαραντί προϋπολογισμένους, είναι η… κανονικότητα που λατρέψαμε και μάθαμε να αντιπαρερχόμαστε. Είναι ζήτημα και όλων των υπολοίπων.
Σε άλλα νέα, όταν εμείς είχαμε ομάδες, πρόσθετες παρεμβάσεις, το 80-90% των Media απέναντί μας και τους διαδρομιστές της Βουλής εντός και εκτός τειχών να σπεκουλάρουν στην πλάτη της ομάδας, πληρώσαμε τα παράβολά μας, πήγαμε στο CAS, στην αθλητική βία, στην ποινική δικαιοσύνη και όπου χρειαζόταν και βγήκαμε κρυστάλλινοι.

Γιατί μας ένοιαζε. Γιατί δεν κουραστήκαμε να τα βάζουμε με όλους και να κερδίζουμε. Γιατί θέλουμε τον κόσμο μας περήφανο.
Το «μούχτι», είναι για τους μουλωχτούς.»

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Γεμίζει η… φαρέτρα του Λουτσέσκου – Η «ώρα» του Σβιντέρσκι

ΠΑΟΚ: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για την πρεμιέρα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Davis Cup 2021 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου!