Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος έστειλε το δικό του μήνυμα για το θέμα που έχει προκύψει μετά το Άρης-ΠΑΟΚ.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος έστειλε το δικό του μήνυμα για το θέμα που έχει προκύψει μετά το Άρης-ΠΑΟΚ.

Τα μηνύματα και οι ανακοινώσεις δίνουν και παίρνουν, μετά από το θέμα που προέκυψε ύστερα από το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, έτσι πήρε σειρά o αντιπρόεδρος του Δικεφάλου, Κυριάκος Κυριάκος που με ανάρτηση του τόνισε:

«Είναι προφανές ότι όσοι οραματίστηκαν νέα αποσυσπείρωση και αναμπουμπούλα στον ΠΑΟΚ, έχουν πάρει τα πόδια στον ώμο και τρέχουν να σωθούν από τα δικαστήρια. Δεν θα τα γλιτώσουν όμως.

Για όσους προσπαθούν τώρα να κρατηθούν «ισαποστάκηδες» όμως, ανάμεσα σ αυτόν που ρίχνει το γάντι και σ αυτόν που το σηκώνει, έχω να πω το εξής: Μην οδύρεστε πια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ σας έδωσε την ευκαιρία να υποστηρίξετε ένα ποδόσφαιρο με διαφορετικό πρωταθλητή κάθε χρονιά. Που ο ισχυρός του παιχνιδιού μπορεί να χάσει τίτλο στα δικαστήρια των τακτικών δικαστών. Που έχει VAR, ακόμη και για να μπαίνουν VARίστες καμικάζι εναντίον του. Σας έδωσε ένα ποδόσφαιρο να υποστηρίξετε που απομονώνει τους τοξικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: «Σκάνδαλο δωροδοκίας με ονόματα και διευθύνσεις – Πως εκπομπή έκανε live μετάδοση της κατάθεσης;»

Εσείς με εγγεγραμμένη μέσα σας την φοβία να δυσαρεστήσετε τους προαιώνιους νταβατζήδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αγνοήσατε όσα κάναμε εμείς για το ποδόσφαιρο. Τώρα θα σκεφτούμε την ομάδα μας και την σκληρή τιμωρία όσων της εναντιώνονται παράνομα.

Όταν ο Όσκαρ Γκαρθία υποκρινόταν…θάνατο από ένα ρολό χαρτί, πήγατε να τον εξισώσετε με τον «εγκληματία» που πέταξε το χαρτί, λες και ένας αξιωματούχος αγώνα κι ένας φίλαθλος έχουν την ίδια ευθύνη να προστατεύσουν το κύρος του ποδοσφαίρου στο δικό σας ρομαντικό ποδόσφαιρο.

Όταν ο Ολυμπιακός σας τροφοδότησε με μυθεύματα για πολυϊδιοκτησία, τα αναπαράξατε αμάσητα.

Τώρα που ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κατέστρεψε τον Σιαμπάνη, εμπλέκοντάς τον στο μίσος του για τον ΠΑΟΚ, φταίει ο ΠΑΟΚ που θα του κόψει τη μπάλα, προασπιζόμενος την ακεραιότητά του.

Λίγο κάπου στοπ όμως παιδιά, γιατί στο τέλος θα μας πούνε και μ…ες.
Μεγαλύτερο έγκλημα από την ανοχή όταν ο ρόλος σου είναι να ελέγχεις, δεν υπάρχει. Υποθάλψατε δια της ανοχής σας το παραποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να απολογηθεί για το οτι σηκώνει μόνιμα το γάντι απέναντί του».

Είναι προφανές ότι όσοι οραματίστηκαν νέα αποσυσπείρωση και αναμπουμπούλα στον ΠΑΟΚ, έχουν πάρει τα πόδια στον ώμο και…

Δημοσιεύτηκε από Κυριάκος Σ. Κυριάκος στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020