Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για άλλη μία φορά για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τις διαφορές που υπάρχουν με το πέρασμά του από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για άλλη μία φορά για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τις διαφορές που υπάρχουν με το πέρασμά του από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και ήδη ξεκίνησε τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την παρουσίασή του από τον Δικέφαλο, αναχώρησε για την πατρίδα του και έδωσε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Sport Total», μιλώντας για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τις ημέρες που πέρασε στη Σαουδική Αραβία.

Εξήγησε τις ομοιότητες, αλλά και τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στα δύο πρωταθλήματα, τονίζοντας πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.

«Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αρχίζει στα τέλη Αυγούστου κι εμείς στον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουμε προετοιμασία στα τέλη του Ιουνίου. Θα έχει πολλή ζέστη, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που θα πρέπει να ξεπεράσουμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Η πρώτη προπόνηση στις 09:00 το πρωί και η δεύτερη το απόγευμα στις 18.45!

Πηγαίνω στον ΠΑΟΚ με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Το βλέπω σαν μια νέα εμπειρία, δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένας… διαγωνισμός με μεγάλες αντιπαλότητες κι αυτό δημιουργεί πολύ δυνατά συναισθήματα. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο, κάθε χρόνο.

Ένιωσα μεγάλη πίεση και στη Σαουδική Αραβία και στην Ελλάδα. Είναι αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις. Στον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολα στην αρχή, γιατί δεν μας δέχθηκε εύκολα ο κόσμος. Όλοι ήθελαν τον τίτλο, ακόμη και με απαιτητικό τόνο και ήταν καλό ότι στο τέλος πήραμε το πρωτάθλημα. Στο δρόμο, περπατώντας, δεν με ενοχλούσε κανείς. Σε αντίθεση με τη Σαουδική Αραβία, που δεν μπορούσα να βρω τη ησυχία μου βγαίνοντας στην πόλη. Όλοι ήθελαν το Champions League», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ζίβκοβιτς: «Συναγερμός» στην Τούμπα – Ανοιχτό το θέμα της παραμονής του!

Τσιγγάρας: «Θα δώσω ό,τι έχω για να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ και ο προπονητής θα κρίνει»

Λουτσέσκου: «Νιώθω πως ποτέ δεν έφυγα, ξέρω πως δεν θα είναι εύκολο…» (vid)