Μαουρίσιο

Το συμβόλαιο του Ζοσέ Μαουρίσιο λήγει το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ την ώρα που οι συμπατριώτες του αναφέρουν ότι τον θέλει η Μποταφόγκο. Ο Βραζιλιάνος ναι μεν θέλει να παραμείνει στον Δικέφαλο και δήλωσε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, το ίδιο και η οικογένεια μου, έχουμε...

Το συμβόλαιο του Ζοσέ Μαουρίσιο λήγει το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ την ώρα που οι συμπατριώτες του αναφέρουν ότι τον θέλει η Μποταφόγκο.

Ο Βραζιλιάνος ναι μεν θέλει να παραμείνει στον Δικέφαλο και δήλωσε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, το ίδιο και η οικογένεια μου, έχουμε κερδίσει πολλά εδώ, σίγουρα θέλω να μείνω, θα το συζητήσω με την ομάδα και θα δούμε», ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη, καμία κίνηση από πλευράς ΠΑΟΚ και ο ίδιος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να συμφωνήσει από τώρα με κάποια ομάδα για τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κρύβει» την μπάλα ξανά ο ΠΑΟΚ!

Πλέον τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, αναπαράγουν την είδηση ότι ο παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας, είναι στη μεταγραφική λίστα της Μποταφόγκο και είναι φυσιολογικό ο Μαουρίσιο να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ για να υπάρξει πιθανή συμφωνία με τον Μαουρίσιο θα πρέπει ο τελευταίος να ρίξει αρκετά τον μισθό του κάτι που μοιάζει τη δεδομένη στιγμή δύσκολο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram