ΠΑΟΚ

Μετράνε αντίστροφα για Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ – Μεγάλο το κόστος!

Ο Γιασμίν Κούρτιτς κοστίζει πολύ στον ΠΑΟΚ και δεν αποδίδει τίποτα από αυτά που περίμεναν!
Μετράνε αντίστροφα για Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ – Μεγάλο το κόστος!

Η σχέση του ΠΑΟΚ με τον Γιασμίν Κούρτιτς έχει… ραγίσει από το περασμένο καλοκαίρι και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να υπάρξει επιστροφή.

Το τρίμηνο που πέρασε πριν την εκκίνηση του Μουντιάλ του 2022 ήταν… στάχτη στα μάτια και ο Ραζβάν Λουτσέσκου πλέον δεν τον βλέπει.

Ο τραυματισμός αποδείχθηκε η τέλεια αφορμή για την πρόωρη ολοκλήρωση της σχέσης. Κανείς και για κανέναν λόγο δεν ασχολείται με τον Γιασμίν Κούρτιτς.

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο παίκτης μετράνε αντίστροφα. Μόνο που για την πλευρά του club, δυστυχώς, αυτή η συνεργασία κοστίζει αδρά.

Ο παίκτης πληρώνεται με  1,2 εκατ. ευρώ καθαρές αποδοχές δίχως την ανάλογη ανταποδοτικότητα, δε γίνεται να συνεχιστεί αυτή η… σχέση.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

?>