ΠΑΟΚ

Μόνο έκπληξη δεν ήταν που έφυγε ο Μπότο από τον ΠΑΟΚ! Αυτά του χρεώνουν

Ο Μπότο έφυγε από τον ΠΑΟΚ, όπως πολλάκις είχε αναφέρει το Sportime και του χρεώνονται αρκετά θέματα
Μόνο έκπληξη δεν ήταν που έφυγε ο Μπότο από τον ΠΑΟΚ! Αυτά του χρεώνουν

Η έκπληξη δεν ήταν που έφυγε ο Μπότο από τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, το Sportime είχε γράψει πάμπολα κείμενα που ανέφερε το μέλλον του Πορτογάλου πρώην πλέον Sporting Director και υπήρχαν αντιδράσεις. Για το ότι θέλαμε να κάνουμε κακό στην ομάδα και όλα αυτά που ακολουθούν τέτοιες αποκαλύψεις.

Η έκπληξη λοιπόν δεν ήταν που έφυγε ο Μπότο αλλά το timing. Βέβαια, δεν πήγαινε κι άλλο, οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν πιάσει πάτο.

Το timing θα ήταν πιο λογικό στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου ή στο τέλος της αλλά πλέον και ο Πορτογάλος ήθελε να φύγει άμεσα. Ήρθε με τις περγαμηνές της Μπενφίκα και της Σαχτάρ και έφυγε όχι και τόσο επιτυχημένος.

Όπως συμβαίνει σε τέτοιες εξελίξεις, στον Μπότο χρεώνονται αρκετές ανακολουθίες.

Πρώτα απ’ όλα η συνεργασία του με τους υπόλοιπους ανθρώπους που είχαν λόγο στα μεταγραφικά (όχι βέβαια με τη διοίκηση) δεν ήταν καθόλου μα καθόλου καλή. Ανατολή ο ένας, Δύση ο άλλος όσον αφορά τη συνεργασία.

Στον Μπότο χρεώνεται το γεγονός πως παίκτες όπως ο Κουαλιάτα και ο Φελίπε Σοάρες κόστισαν κοντά στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά υπήρχαν τα γνωστά αποτελέσματα.

Ο Πορτογάλος δεν είχε τη σωστή συνεργασία με τους αντίστοιχους ανθρώπους προκειμένου να δει π.χ. την εξέλιξη που θα είχε ο Κωνσταντέλιας που μόνο δική του συμβολή δεν είδε κανείς στην παρουσία του στην πρώτη ομάδα.

Εκτός Ελλάδας έβλεπαν στον ΠΑΟΚ πως υπήρχε όμως μια προσπάθεια να καρπωθεί ο Μπότο την ανάδειξη των ταλέντων (Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Τζίμας, Λύρατζης, Τσαούσης κ.ά).

Και φυσικά στον Πορτογάλο χρεώνεται το γεγονός πως δεν προστατεύτηκε από φημολογία και δημοσιεύματα ο Κοτάρσκι, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή το όνομά του να παίζει για τοπ ομάδες.

Και φυσικά ο κάθε παίκτης σκέφτεται το μέλλον του.

Σαν πολλά δεν χρεώνεται ο Μπότο;

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόνο έκπληξη δεν ήταν που έφυγε ο Μπότο από τον ΠΑΟΚ! Αυτά του χρεώνουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.