«Ενεργό» μέλος των «ασπρόμαυρων» και ο Νίκος Σαββίδης

Μπορεί στο ευρύ κοινό να είναι γνωστός ο Γιώργος Σαββίδης, ο μεγάλος γιος του Ιβάν, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media αλλά και συναποφασίζει πλέον με τον πατέρα του για το αγωνιστικό τμήμα ωστόσο πλέον «αφεντικό» της ΠΑΕ είναι και ο άλλος γιος του Ιβάν, Νίκος.

Ο μικρός της οικογένειας έχει αναλάβει ως επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ του Δικεφάλου. Ο Νίκος Σαββίδης εδώ και μήνες είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις σε ό,τι αφορά την προώθηση των προϊόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πρώτη του μεγάλη αλλαγή είναι η απόφαση να συνεργαστεί πλέον ο ΠΑΟΚ με την γνωστή στην πόλη εταιρία P/COC στην οποία έχει ποσοστό μετοχών και ο Κώστας Σταφυλίδης. Μάλιστα, σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία των δύο πλευρών με το Νίκο Σαββίδη να φωτογραφίζεται χαμογελαστός με τους υπευθύνους της εταιρίας, της οποίας τα ρούχα θα μπορεί οποιοδήποτε να προμηθευτεί από την μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πλέον, η μεγάλη συμφωνία που χειρίζεται ο Νίκος Σαββίδης είναι η ανανέωση ή όχι με τη Macron, μία συνεργασία που λήγει το καλοκαίρι του 2019 και αυτές τις μέρες αναμένεται να παρθεί απόφαση για το εάν ο ΠΑΟΚ θα συνεχίζει να φορά φανέλες της ιταλικής εταιρίας ή πάει κάπου αλλού.