ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το σκάουτινγκ και στη Λατινική Αμερική

Μπορεί η μεταγραφή του Κουαλιάτα να ήταν αποτυχημένη, ωστόσο, ο Μπότο συνεχίζει να τσεκάρει παίκτες για τον ΠΑΟΚ από τη Λατινική Αμερική.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το σκάουτινγκ και στη Λατινική Αμερική

Το πλάνο του ΠΑΟΚ προς το παρόν δε φαίνεται να αλλάζει ιδιαίτερα. Θα φανεί βέβαια πως θα πάει όλο το καλοκαίρι. Στο προσκήνιο το σκάουτινγκ στη Λατινική Αμερική.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να σταθούν σε ένα άλφα επίπεδο και οι οποίοι δε θα είναι μεγάλοι σε ηλικία.

Το πλάνο πέτυχε όσον αφορά τις ακαδημίες κατά τη σεζόν που έφυγε αλλά όχι και τόσο όσον αφορά ποδοσφαιριστές που ήρθαν με μεταγραφή από το εξωτερικό.

Υπάρχει μια πληροφορία/φήμη πως ο ΠΑΟΚ συνεχίζει αμείωτα το σκάουτινγκ του σε χώρες στη Λατινική Αμερική. Προφανώς και αφορά το δίκτυο που έχει ο Μπότο σε αυτές τις χώρες.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το σκάουτινγκ και στη Λατινική Αμερική

Ουδείς βέβαια μπορεί να ξεχάσει πως κατά τη μεταγραφική περίοδο του περσινού καλοκαιριού αποκτήθηκε με μεγάλη αποτυχία ο Νικόλας Κουαλιάτα από τους Μοντεβίδεο Γουόντερερς. Μια μεταγραφή που άγγιξε τα 2 εκατομμύρια ευρώ και ο παίκτης τώρα παίζει δανεικός στη Βραζιλία.  Το Sportime σας ενημέρωσε σχετικά για το αδιέξοδο του ΠΑΟΚ με τον Κουαλιάτα και πώς από εκατομμύρια βρέθηκε στην εξέδρα.

Παρά πάντως την αποτυχία της μεταγραφής Κουαλιάτα, συζητιέται έντονα πως ο Μπότο επιμένει να τσεκάρει περιπτώσεις τέτοιου προφίλ (νεαρών ποδοσφαιριστών κυρίως) από την αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Τώρα θα πει κανείς το τσεκάρισμα δεν βλάπτει καθόλου από την στιγμή που δεν βγαίνουν λεφτά από τα ταμεία.

Το ζήτημα είναι αν ο Τεχνικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ προτείνει να γίνει κάποια κίνηση για μεταγραφή. Βέβαια, δύσκολο φέτος το κλαμπ να κάνει ανάλογη κίνηση με αυτή που έγινε πέρυσι με τον Κουαλιάτα και ήταν λάθος.

Σε κάθε περίπτωση οι εκκρεμότητες της προετοιμασίας κάνουν επιβεβλημένες τις άμεσες μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.