Γκαρσία: «Χρειάζεται χρόνο ο Καγκάβα»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ για τους νεαρούς της ομάδας και για το ντεμπούτο του Καγκάβα.  Ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στην πρώτη εμφάνιση του Καγκάβα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:  Για το...

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ για τους νεαρούς της ομάδας και για το ντεμπούτο του Καγκάβα. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στην πρώτη εμφάνιση του Καγκάβα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: 

Για το σημερινό παιχνίδι: «Σήμερα είδαμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον Καγκάβα που έδειξε σε καλή κατάσταση, συμπεριφέρθηκε καλά.

Για τους νεαρούς: Προτεραιότητα είναι η σωστή λειτουργία της ομάδας. Νιώθουμε πως οι νεαροί έχουν μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες για να πετύχουν και οι ίδιοι».

Για το ντεμπούτο του Καγκάβα: «Τον γνωρίζουμε , ξέρουμε ότι είναι παίκτης με ποιότητα, αλλά δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Δουλεύει ατομικά για να βελτιωθεί, χρειάζεται χρόνο. Σιγά σιγά θα μπορέσει να ενσωματωθεί με την ομάδα. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από τους παίκτες ποιος μπορεί να πάρει φανέλα βασικού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λάμπρου: «Να γίνω σημαντικός για την ομάδα»

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-2: Πρόκριση με… γεύση από Καγκάβα (vids)