ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσαν νέα μεγάλη συνεργασία οι «ασπρόμαυροι»

Την συμφωνία της με το γνωστό eshop αθλητικών ειδών SPORTARENA ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε άλλη μια σημαντική συμφωνία προχώρησε το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους ασπρόμαυρους να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με το γνωστό eshop αθλητικών ειδών SPORTARENA.

Έτσι μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με την με την εταιρεία της Intersport, ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίζει την ανάπτυξη του στο κομμάτι των πωλήσεων των προϊόντων του, μέσω της SPORTARENA.

Πλέον το εμπορικό κομμάτι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, δείχνει ότι πλέον ο ΠΑΟΚ κινείται διαφορετικά και αναμένεται να έρθουν στο μέλλον ακόμη πιο δυνατά πράγματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη νέα συνεργασία:

«Ο ΠΑΟΚ και η SPORTARENA ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για την πώληση επίσημων προϊόντων του συλλόγου μέσα από το κορυφαίο eshop αθλητικών ειδών.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ν’ αυξάνει τα σημεία πώλησης και να βρίσκει τρόπους να βρίσκεται πιο κοντά στον κόσμο του. Είτε με φυσική παρουσία, είτε με ένα απλό κλικ από απ’ όπου κι αν βρίσκονται. Νέος σύμμαχος του Δικεφάλου στο κομμάτι των online sales είναι η SPORTARENA.

Ένα από τα πρώτα και κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα αθλητικών ειδών, εντάσσεται στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών μας, προκειμένου να ενισχυθεί η εμπορική παρουσία στην ελληνική επικράτεια, αλλά και το εξωτερικό.

Πλέον, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της SPORTARENA θα μπορείτε να αγοράσετε τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας, τα t-Shirt και jacket αποστολής, την total black ζακέτα παρουσίασης, αλλά και το σύνολο της σειράς προϊόντων του ΠΑΟΚ.

Η στρατηγική προσπάθεια του ΠΑΟΚ για ανάπτυξη της εμπορικής του παρουσίας στην Ελλάδα συνεχίζεται κι είμαστε ακόμα στην αρχή!

Let’s retail the story…».

 

#Tags: