ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έκανε δικό του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ολυμπιακού, τον 15χρονο Γιώργο Χουρδάκη. Ο νεαρός άσος έχει συμφωνήσει εδώ και πολύ καιρό με τον ΠΑΟΚ και το Sportime σας έχει προαναγγείλει πολλές μέρες πριν τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Πρόκειται για τον διεθνή γεννημένο το 2005 Έλληνα άσο, ο οποίος είναι αναντικατάστατο μέλος στην...

Ο ΠΑΟΚ έκανε δικό του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ολυμπιακού, τον 15χρονο Γιώργο Χουρδάκη.

Ο νεαρός άσος έχει συμφωνήσει εδώ και πολύ καιρό με τον ΠΑΟΚ και το Sportime σας έχει προαναγγείλει πολλές μέρες πριν τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Πρόκειται για τον διεθνή γεννημένο το 2005 Έλληνα άσο, ο οποίος είναι αναντικατάστατο μέλος στην Εθνική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Φορτσάρει ξανά για Γκραμπάρα!

Ο Χουρδάκης έχει γεννηθεί στον Πειραιά, αγωνιζόταν από τα 9 του χρόνια στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και πλέον θα φορά τα «ασπρόμαυρα», καθώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν το κόλπο γκρόσο και εξασφάλισαν την απόκτησή του, η οποία θα ανακοινωθεί αύριο (10/9).

Η μητέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή είναι Θεσσαλονικιά και κατάγεται από τη Νεάπολη ενώ ο μικρός βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και έχει εκδοθεί το δελτίο του.

Ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει ένα πολύ μικρό ποσό για να κάνει δικό του τον Χουρδάκη, αυτό, που αντιστοιχεί βάσει νόμου για τη μετακίνηση ενός ποδοσφαιριστή ακαδημιών.