ΠΑΟΚ: Έτοιμο να καθαρίσει το απουσιολόγιο του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει το απουσιολόγιο του να αδειάζει.

ΠΑΟΚ: Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα, Σάββατο (9/10), η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει όπως και χθες, έτσι και σήμερα, τον Χοσέ Κρέσπο και τον Ίνγκι Ίγκασον, να ανεβάζουν στροφές και να μπαίνουν στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία με την διακοπή του πρωταθλήματος να δουλέψει και να δώσει έμφαση σε αυτοματισμούς, και στοιχεία που πιστεύει πως χρήζουν βελτίωσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την σημερινή προπόνηση:

«Η διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων προσφέρει κάτι που μέσα στη σεζόν είναι σπάνιο και δυσεύρετο: χρόνο. Το τεχνικό επιτελείο έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε διάφορα θέματα που κατά η διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι δύσκολο να ασχοληθεί.

Η προπόνηση του Σαββάτου (09.10) ξεκίνησε με δουλειά στη φυσική κατάσταση και ακολούθησε δουλειά στο κομμάτι των αυτοματισμών. Οι παίκτες δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο σε διάφορες συντονισμένες κινήσεις στο χορτάρι, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη παιχνίδι τακτική.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε μόνος, ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί, ενώ ο Τόμας Μουργκ έκανε με ατομικό στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Κυριακή (10.10) ο Δικέφαλος έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (11.10) στις 18:00».