Μπαντού Ντιαγιέ ΠΑΟΚ

Ο Φιλίπ Κροβίνοβιτς μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ φαίνεται πως χάνεται οριστικά με αποτέλεσμα

Ο Φιλίπ Κροβίνοβιτς μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ φαίνεται πως χάνεται οριστικά με αποτέλεσμα ο δικέφαλος να κοιτάει άλλα ονόματα στη λίστα αλλά να σκέφτεται ακόμη και την μη απόκτηση παίκτη. Ο Μπαντού Ντιαγιέ είναι ένας από αυτούς που επίσης την περίπτωσή του ψάχνουν οι ασπρόμαυροι.

Ο Μπαντού Ντιαγιέ που παίζει στην Καραγκουμρούκ δανεικός από την Στόουκ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚμαζί με έναν-δύο ακόμα παίκτες αλλά είναι άγνωστο ακόμη αν οι ασπρόμαυροι προχωρήσουν στην απόκτηση μέσου μετά την απώλεια του βασικού στόχου. Αυτό, διότι και για το Ντιαγιέ υπάρχουν εμπόδια λόγω της ομάδας στην οποία παίζει δανεικός, την Καραγκουμρούκ.

Η Στόουκ δαπάνησε 16 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Γαλατασαράι τον Ιανουάριο του 2018 η οποία τον πήρε στη συνέχεια πίσω δανεικό το καλοκαίρι.

Πέρσι τον Ιανουάριο ο Ντιαγιέ ήταν στην Τραμπζονσπόρ και απο το καλοκαίρι παίζει πάλι με μορφή δανεισμού από την Στόουκ στην Καραγκουμρούκ εκεί όπου αγωνίζεται και ο Έρικ Σάμπο.

Φέτος σε οχτώ αγώνες στο τουρκικό πρωτάθλημα έχει δύο γκολ και δύο ασίστ και πέρσι αγωνίστηκε σε 36 ματς του τουρκικού πρωταθλήματος ενώ με τη Στόουκ έπαιξε σε 27 αναμετρησεις στην Αγγλία.

Θυμίζουμε τι γράψαμε το μεσημέρι για την περίπτωση του Κροβίνοβιτς: Τις τελευταίες ημέρες, ο Δικέφαλος προσπάθησε να βρει τη χρυσή τομή με την Μπενφίκα για τον Κροβίνοβιτς, που αποτέλεσε τον διακαή πόθο του Πάμπλο Γκαρσία, ωστόσο οι συζητήσεις έπεσαν στο κενό.

Οι λόγοι είναι οικονομικοί αφού οι «Αετοί της Λισαβόνας» δεν έπεσαν στα χρήματα, που προσέφερε ο ΠΑΟΚ και έτσι ο Κροάτης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» στρέφονται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής, με τον χρόνο να πιέζει αφού η ομάδα χρειάζεται άμεση αγωνιστική ενίσχυση.

Σε ό,τι αφορά τον Κροβίνοβιτς, η μοναδική περίπτωση να γίνει η ανατροπή στην υπόθεσή του είναι η Μπενφίκα να αποφασίσει να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις της, κάτι που για την ώρα μοιάζει πολύ δύσκολο