ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: «Η Sportday θέλει να γίνει ένθετο στον Κόκκινο Πρωταθλητή»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωση της στρέφεται εναντίον την εφημερίδας «Sportday» και τονίζει πως πρέπει να γίνει ένθετο στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».
ΠΑΟΚ: «Η Sportday θέλει να γίνει ένθετο στον Κόκκινο Πρωταθλητή»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωση της στρέφεται εναντίον την εφημερίδας «Sportday» και τονίζει πως πρέπει να γίνει ένθετο στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της, κάνει γνωστό πως μόνο απέχθεια της προκαλεί πλέον η εφημερίδα «Sportday» που ήταν παλαιότερα αντικειμενική και τονίζει πως πρέπει να γίνει ένθετο στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Η ανακοίνωση:

«Μόνο απέχθεια προκαλεί η κατάντια ενός πάλαι ποτέ αντικειμενικού, παραδοσιακού εντύπου, όπως η Sportday.

Τους τυφλώνει φαίνεται η φιλοδοξία να καταλήξουν ένθετο στον Κόκκινο Πρωταθλητή και καταπατούν κάθε έννοια δεοντολογίας κάνοντας μάλιστα σήμερα το αμίμητο: αφιερώνουν στο πρωτοσέλιδό τους τις ανακοινώσεις της αγαπημένης τους ομάδας εναντίον μιας απόφασης, την οποία δεν αναφέρουν καν!Και εις ανώτερα!».

Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίες δίνουν τα κλειδιά τους στην… Κυβέρνηση (vid)

Μαρούπα: «Έκρινα και εγώ τον ΠΑΟΚ πειθαρχικά μη ελεγκτέο»

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

?>