Άμεσα αντανακλαστικά από τον ΠΑΟΚ για τον 15χρονο στον Βόλο. Ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε εντολή ο σύλλογος να σταθεί στο πλευρό του.

Ο ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Σαββίδης κινητοποιήθηκαν άμεσα για την άθλια επίθεση στο νεαρό παιδί, που απλά φορούσε τη ζακέτα της ομάδας του στον Βόλο.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και μέλος του ΔΣ ενημερώθηκε για το περιστατικό και ζήτησε από τους ανθρώπους του «δικεφάλου» να έρθουν άμεσα σε επαφή με το 15χρονο αγόρι.

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει στον μικρό φίλαθλο ποδήλατο, θα του δωρίσει ρούχα της ομάδας και θα τον φιλοξενήσει μαζί με την οικογένειά του στην Τούμπα με την πρώτη ευκαιρία, θέλοντας με κάθε τρόπο να του δείξει τη στήριξή του.

Γενικά, οι άνθρωποι της ομάδας θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί, δείχνοντας για άλλη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο σε αντίστοιχα θέματα.

Το χρονικό της επίθεσης

Το περιστατικό έλαβε χώρα την 16η Οκτωβρίου, όταν οι δράστες, που βρίσκονταν σε ΙΧ αντιλήφθηκαν πως το άτυχο παιδί φορούσε μία ζακέτα του ΠΑΟΚ όσο οδηγούσε το ποδήλατό του.

Οι τρεις ενήλικοι κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους, ακινητοποίησαν το παιδί, το χτύπησαν και κατέστρεψαν το ποδήλατο.

Οι δράστες εντοπίστηκαν από την ΕΛΑΣ και σχηματίστηκε εις βάρος τους δικογραφία με κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.