ΠΑΟΚ

Αιχμηρή τοποθέτηση με νέες καταγγελίες έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την Ειρήνη Μαρούπα που ανακάλεσε τους ισχυρισμούς για την αθωωτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων στο θέμα της πολυιδιοκτησίας. Η Ειρήνη Μαρούπα τα… γύρισε για το θέμα πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ανακαλώντας τους ισχυρισμούς για την αθωωτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων μετά από εξώδικο που...

Αιχμηρή τοποθέτηση με νέες καταγγελίες έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την Ειρήνη Μαρούπα που ανακάλεσε τους ισχυρισμούς για την αθωωτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων στο θέμα της πολυιδιοκτησίας.

Η Ειρήνη Μαρούπα τα… γύρισε για το θέμα πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ανακαλώντας τους ισχυρισμούς για την αθωωτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων μετά από εξώδικο που της έστειλε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Η ανταπάντηση του Δικεφάλου ήταν αιχμηρή, αφήνοντας αιχμές για τη νέα τοποθέτησή της και τονίζοντας μεταξύ άλλων πως μπορεί να «βρει το δίκιο της στον υφυπουργό της, που της εγγυήθηκε θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ».

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι»αναφέρουν πως η Ειρήνη Μαρούπα έκανε προσπάθεια χθες (22/3) για συμβιβασμό μετά τα εξώδικα και τις μηνύσεις, κάτι όμως που δεν της… βγήκε.

Όπως σχολιάζουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ:

«Η σημερινή ανάρτηση της κας Μαρούπα είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να προφυλαχθεί από τις αγωγές και τις μηνύσεις που έγιναν. Αφού η χθεσινή της προσπάθεια για συμβιβασμό με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπεσε στο κενό. Για εμάς η υπόθεση άρχισε τώρα.

Η κυρία Μαρούπα ας βρει το δίκιο της στον υφυπουργό της, που της εγγυήθηκε θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ!!! Τόσο κοστολογήθηκαν οι υπηρεσίες της, ενώ εκείνη διεκδικούσε την…προεδρία!

Όσο για τους κονδυλοφόρους του Πειραιά, που θα την ακολουθήσουν στις δικαστικές αίθουσες, ας εξηγήσουν στο κοινό που τους απέμεινε γιατί η ομάδα τους παράτησε την υπόθεση και δεν κυνήγησε στο cas την δικαίωση. Τα υπόλοιπα στις αγωγές και τις μηνύσεις που κατατέθηκαν…»

Διαζύγιο-βόμβα στον ΠΑΟΚ!

Λουτσέσκου: Αποκαλύψεις για Μπίσεσβαρ – «Μετά από μία νίκη του κέρασα 10 γεύματα σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια»