ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης έκλεισε αθλητικό διευθυντή!

Έκλεισε αθλητικό διευθυντή για τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σαββίδης.
ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης έκλεισε αθλητικό διευθυντή!

Ο Γιώργος Σαββίδης αιφνιδίασε τους πάντες στην Τούμπα και συμφώνησε με νέο αθλητικό διευθυντή για τον ΠΑΟΚ!

Η συμφωνία με τον αθλητικό διευθυντή θα ανακοινωθεί άμεσα και ο «εκλεκτός» του «δικεφάλου» αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά, σε ένα πόστο, που παραμένει «ορφανό» μετά την αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε.

Κανένας στη Μικράς Ασίας δεν γνώριζε κάτι για την συγκεκριμένη κίνηση του γιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, η κίνηση έγινε υπό άκρα μυστικότητα και ακόμα και τώρα το όνομά του παραμένει επτασφράγιστο μυστικό στα γραφεία της ομάδας.

Ο Γιώργος Σαββίδης αναλαμβάνει ξανά πιο ενεργό ρόλο στις αποφάσεις του συλλόγου. Το έχει προαναγγείλει, άλλωστε, ο ίδιος με τις αναρτήσεις του στο Instagram το τελευταίο διάστημα.

Αρκετοί το ερμήνευσαν ως επιστροφή του και στη Θεσσαλονίκη, κάτι, που για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται. Ωστόσο, θα δραστηριοποιηθεί και πάλι ενεργότερα με την ομάδα και η πρώτη του κίνηση είναι ηχηρή: Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.